Kategorier
Diverse

Hvilke aspekter bør være i fokus, når jeg skal købe en Bluetooth-højttaler?

Har du planer om at skulle investere i en ny Bluetooth-højttaler, så er du med garanti klar over, at du har mulighed for at vælge blandt en lang række forskellige former for højttalere på det danske marked – både med og uden kompatibilitet med Bluetooth.

Kategorier
Diverse

Få mulighed for koldt vand hele dagen med en drikkevandsautomat

Når arbejdsdagen bliver lang, arbejdsopgaverne mange og tidsplanen lidt presset, så har man som oftest brug for et pusterum, hvor man kan koble af og lade op til arbejdet igen.

Kategorier
Hus & bolig

Retrokøleskab – hvad koster et stilfuldt køleskab i halvtredserstil?

Hvis du står over for at skulle have foretaget dig et køb af et nyt køleskab i halvtredserstilen, så vil du faktisk kunne finde et væld af forskellige typer af retrokøleskabe på nettet.

Kategorier
Diverse

Spar på hvidevarer

Jeg har altid haft det svært med, når jeg skulle købe nye hårde hvidevarer. Først og fremmest har jeg ofte fundet det uoverskueligt at vælge mellem de mange modeller, og så har priserne ofte været en hindring, da kvalitetsudstyr har kostet lidt for mange penge. Det blev der dog lavet om på denne gang, da […]

Kategorier
Tøj & mode

Farmors Outlet har det

Hvert år i maj afholder boligforeningen bankospil for beboerne i området, og de sidste fem år har jeg været medlem af bankolauget, som vi kalder det, og haft ansvaret for indkøb af gevinster. Det er vigtigt, at der er gevinster, sådan at hele målgruppen af gamle, voksne og småbørn kan blive tilgodeset. Sidste år var […]