Kategorier
Læst & hørt

En tur i Zoo

Så er sommeren så småt ved at titte frem. Jeg kan mærke humøret bliver bedre og energien stiger. Sommeren er bare dejlig. Det er som om man bare har så meget mere overskud om sommeren. Det er søndag og jeg vil fortælle jer lidt om, hvordan vores dag har været.

Vi vågnede alle fire i morges, altså min mand og to dejlige piger. Vi hyggede os total meget inde i sengen med morgen tv. Ingen af os vidste, hvad dagen skulle bringe. Vi stod op og min mand og den ene datter cyklede til bageren efter morgenbrød, alt i mens jeg og vores anden datter dækkede et hyggeligt morgenbord. Vi hyggede os og sad nok ved bordet i halvanden time. Det er vist det man kalder kvalitetstid. Pigerne sad med deres nye total lækre økologisk sengetøj omkring sig, kun iført nattøj. Det er økologisk sengetøj med abemotiv fra Franck og Fischer. Det er bare så sødt og pigerne kan slet ikke stå for det.

Vi snakkede om, hvad vi skulle lave i dag. Det endte med, at vi blot besluttede os for, at ordne haven lidt. Det synes pigerne altså er sjovt og hjælpe til med. Vi kom hurtigt i noget tøj og ud i haven. Vores store pige fik hurtigt fundet en spand med vand og fik lillesøster med på ideen. Så de lavede chokoladekager med vand og jord i lange baner. Da vi havde spist frokost ville vi gerne lave noget andet. Vores store pige foreslog, at vi skulle ringe til Faster og høre, om hun var på arbejde.

Hun er nemlig dyrepasser i zoologisk have. Det var hun og vi kunne bare komme derud, for hun havde ikke så travlt i dag. Vi fik hurtigt pakket ungerne sammen, smurt madpakker og af sted til zoo. Hun tog imod os ved indgangen. Faster fik begger piger i hånden og vi gik på tur rundt i haven. Hun viste os elefanterne som vi kom helt ind til og fodrede med hånden. Hold op de er store når man står lige ved siden af. Så så vi slanger. Nogle af dem tog hun ud og vi måtte røre ved dem. Det lod jeg mand og børn om, jeg skulle i hvert fald ikke røre.

Min mand fik endda selv lov til at holde en slange. De havde også nogle små skildpadder som pigerne fik lov til at holde. Vi kom med ind i deres hus, hvor de opbevarer alle de dyr de bruger til fodring. Der var jo insekter, sandorme og meget mere i lange baner. Pigerne synes jo det var helt fantastisk. Det er jo for fedt og have en Faster der er dyrepasser.

Flodhestene så selvfølgelig også, her er der en lille film med flodhestene, som jeg har fundet på youtube

Da vi havde fået en guidet tur rundt i haven, fandt vi en græsplæne, hvor vi slog vores tæppe ud og spiste vores madpakker. Der blev guffet i sig. Mens vi sad der på tæppet kom Faster igen med en stor pose. Hun skulle jo lige vise, hvad hun havde købt. Hun er gravid og går på barsel om en måned. Hun havde nemlig købt sengetøj økologisk med samme abemotiv som pigernes. Hendes var dog lyseblåt, da hun venter en dreng, men det var stadig ligeså sødt.

Hun havde også købt en ammepude økologisk. Ammepuden var også super fin og fra noget der hedder Sebra. Det synes vi jo var rigtig sjovt, nu hvor hun arbejder i zoo. Vi har købt noget økologisk børnetøj til hende i barselsgave, men det skal hun selvfølgelig ikke vide. Pigerne har valgt det, så det er selvfølgelig med dyr.(var egentlig lige ved at købe en økologisk ammepude, godt jeg ikke gjorde det).

Efter en rigtig dejlig eftermiddag i zoo kørte vi hjem. Pigerne var monster trætte, så vi fik hurtigt bikset noget aftensmad sammen, så de kunne komme i seng. Jeg tror ikke de nåede mere end lige at ramme hovedpuden før de begge to sov. Min mand og jeg sidder nu i sofaen og slapper af efter en total dejlig sommerdag. Sommer vil vi have mere af…

 

MVH Laus Kone

Af Lau

Mit navn er Lau og jeg er online tekstforfatter. Jeg skriver på forskellige blogs om mit professionelle erhverv og hvad der sker i mit liv. Jeg er 35 år og har to børn som jeg værdsætter rigtig meget.
Hvis du har spørgsmål til mine artikler er du velkommen til at smide en kommentar og jeg vil svare dig hurtigst muligt.

2 kommentarer til “En tur i Zoo”

Det lyder da virkelig som en rigtig hyggelig tur. Jeg og ungerne skal selv i zoo her i sommerferien og efter at have læst dette glæder jeg mig bare endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.