Kategorier
Diverse

Rygning er svært at stoppe når først det er blevet en vane.

Dog findes der hjælpemidler til dig der ønsker at stoppe – nogle helt uden at ændre dine vaner, nemlig en god e cigaret!

Mange mennesker startede med at ryge i en meget ung alder, fordi det at ryge var både nyt og sejt, men især også fordi alle de andre gjorde det. Andre er først startet senere af andre grunde. For eksempel er en stor del startet som festrygere og senere hen har det udviklet sig til en vane. I dag er der mere og mere fokus på sundhed og god livsstil og dette medfører at mange – faste rygere eller ej, ønsker at stoppe rygningen. Uanset hvor stor trangen til at ryge er, findes der hjælpemidler der passer netop til dine behov og sørger for, at du stopper hurtigst muligt.

Hold din vane – ryg uden skadelige stoffer

Nogle ryger, fordi de har brug for de få minutters pause til at koble helt af og for nogle giver rygning en afslappende og beroligende følelse. Andre nyder at ryge i deres pauser, fordi der i rygerummet eller lignende opstår et socialt netværk med andre rygere. Ønsker du at stoppe, men har stadig brug for den oplevelse der kommer med at ryge er din løsning én af de sidste nye opfindelser for rygestop – en e cigaret.

Med en e-cigaret kan du vedligeholde dine rygevaner, uden at indtage skadelige stoffer og tjære. I stedet indtager du damp, som bliver genereret af en tredelt mekanisme. Nemmere bliver rygestop ikke! Stille og roligt vil du blive vendt af med behovet for nikotinen og i sidste ende måske endda ligge din e cigaret på hylden. Klik dig ind på www.smartsmoke.dk og læs dig frem til flere informationer. Eller se det store udvalg de har. Herunder kan du f.eks se billede af en af deres e cigaretter.

evod e cigaret

Nikotinplaster eller tyggegummi

Ønsker på anden vis at stoppe helt via nedtrapning og har du ikke behov for en rygepause, er der andre muligheder end en e cigaret. Én af den er at nøjes med at købe et nikotinplaster eller tyggegummi. Disse hjælpemidler indeholder dog stadig nikotin og alt efter hvor meget du er vant til at ryge ændres nikotinindholdet. Dertil findes de i forskellige smagsvarianter, alt efter hvad du er til. Denne mulighed er for dig som ønsker at trappe ned.

At stoppe – starten på et nyt liv

Derudover findes der et stort udvalg af andre muligheder som terapi, hypnose osv. Uanset hvilken mulighed du vælger vil det være en god start til at stoppe rygning. Når det kommer til rygning vil resultatet af at stoppe kunne mærkes hurtigt. Først og fremmest vil det resultere i et langt bedre helbred. Dyrker du sport, vil du hurtigt mærke hvor meget mere der skal til for at blive forpustet.

Dertil kommer fordele som at tøj og hår ikke lugter af røg mere, der bliver flere penge til overs på kontoen, som i stedet kan bruges på tøj og sko, hvis du er en shoppeglad kvinde eller på sportsudstyr og fodboldbilletter hvis du er en sportsglad mand. Når først du er stoppet én gang for alle er alt muligt og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du ellers kan gøre!

Af Lau

Mit navn er Lau og jeg er online tekstforfatter. Jeg skriver på forskellige blogs om mit professionelle erhverv og hvad der sker i mit liv. Jeg er 35 år og har to børn som jeg værdsætter rigtig meget.
Hvis du har spørgsmål til mine artikler er du velkommen til at smide en kommentar og jeg vil svare dig hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.