Kategorier
Fritid & hobby

Billigt til USA og Hawaii

Jeg har netop købt billige flybilletter til USA hos rejsepriser.dk. Jeg bruger altid dette site, når jeg skal ud at rejse, da de altid er skarpe på priser på flybilletter. Som sagt går min næste tur til USA. Jeg har købt flybilletter til New York og skal også en tur til Hawaii. Jeg har været i New York før, men Hawaii er første gang for mig.

 

Jeg har fundet noget information om Hawaii – måske kan du bruge det til noget, og måske har du input.

 

Hawaii ligner ikke det ”almindelige” USA – langt fra. Hawaii er en amerikansk stat og blev den 50. stat i 1959 under Præsident Eisenhower.

 

Der bor cirka 1,3 millioner mennesker på Hawaii. Oahu er den mest beboede ø og har mere ind 954.000 mennesker boende der. Der er også der, du finder hovedstaden Honolulu. Der bor mange fra mennesker, der stammer fra Asien – mere end 60% faktisk.

7. december 1941 blev Pearl Harbor på Oahu angrebet af Japan, og det er sikkert en begivenhed, de fleste også uden for Hawaii husker.

I mange år var den største eksport sukkerrør. I dag er den største økonomi turisme. Pearl Harbor er stadig aktiv og er hovedkvarterer for U.S. Pacific Command.

Hvad angår kultur har du sikkert hørt om Hula dans. Et ældre TV show kaldet ”Hawaii Five-0” var også med til at gøre Hawaii kendt. Senest har Disney også sat fokus på Hawaii med Disney filmen ”Moana”.

Spam, som nærmest er skinke på dåse, er meget populært på Hawaii. Man spiser 7 millioner dåser spam her om året og har også en årlig Spam festival.

Præsident Barack Obama blev født i Honolulu i 1961. Han voksede op i Hawaii og tilbragte de fleste af sine unge år der, så det er da en kendis, der er værd at være stolt af for Hawaii.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *