Kategorier
Diverse

Få mulighed for koldt vand hele dagen med en drikkevandsautomat

Når arbejdsdagen bliver lang, arbejdsopgaverne mange og tidsplanen lidt presset, så har man som oftest brug for et pusterum, hvor man kan koble af og lade op til arbejdet igen. Det kan være svært for dine medarbejdere at holde en pause, som ikke er knyttet til noget specielt formål. Spisepausen er for eksempel næsten hellig, og den skal alle medarbejdere da også afholde i løbet af deres dag. Men hvis man bare har brug for fem minutter til at koble af, hvad gør man så? – man vil vel nødigt bare stå og lave ingenting, da man næsten føler sig skyldig.

drikkevandsautomaten giver muligheden for at holde en sund og formålsrettet pause. Dine medarbejdere kan til enhver tid holde et par minutters pause, når de går til drikkevandsautomaten for at hydrere sig selv. Det er et meget sundt alternativ til rygepausen, og der er lige så god mulighed for at samtale med sine kollegaer, når man mødes henover et glas vand, som når man mødes over en cigaret.

drikkevandsautomat

Hjælp dine medarbejdere med at omlægge deres vaner

Det kan være svært at omlægge sine vaner, og vi mennesker er da også vant til blot at gøre dét, som vi har gjort før og dét, som vi synes, er let. Derfor kan du som virksomhedsejer gøre et vigtigt stykke arbejde, hvis du vælger at installere en drikkevandsautomat. Det gør det nemlig let at få adgang til koldt, tempereret, varmt eller kulsyreholdigt vand. Man behøver blot trykke på en knap, og dette fremmer altså hele processen med at danne nye vaner.

Leje i stedet for indkøb

Det behøver slet ikke være besværligt for dig som virksomhedsejer – som nævnt ovenover, så vil mennesker gerne gøre det, som er lettest og mest lige til. Derfor kan du – i stedet for selv at gå ud og investere mange penge i en drikkevandsautomat– leje en til din virksomhed. Dette betyder, at du kun skal betale den månedlige leje – drikkevandsautomaten bliver installeret for dig, og du kan til enhver tid ringe og få hjælp eller servicering i forhold til din nye drikkevandsautomat hos et af de mange danske firmaer, der tilbyder netop denne service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *