Kategorier
Diverse

Ny standard indenfor offentlig toiletfacilitering med en vandfri urinal

Du kan opnå et helt nyt niveau af god standard indenfor facilitering af offentlige toiletter, hvis du prioriterer en vandfri urinal i stedet for en almindelig en af slagsen. Der er mange opgaver, som formindskes med denne type urinal, og der er særdeles gode egenskaber heri også, som passer særligt til offentlige institutioner og offentlige toiletter. Det første punkt er miljøbelastningen, som særligt formindskes, når man vælger at installere en vandfri urinal fremfor den regulære slags. Dette resulterer både i en mindre vandregning, men det giver vigtigst af alt gode vilkår for miljøet i dit nærområde.

urinal

Store besparelser ved formindsket miljøbelastning

Når vi benytter os af almene urinaler, så får vi en rigtigt stor vandregning. Denne vandregning kan reduceres i form af 150.000 færre liter vand, hvis man blot tilvælger en vandfri urinal – vælger man to af disse, så er det 300.000 liter vand. Regnestykket er lige til, så du behøver blot at regne ud, hvor mange urinaler der er tale om. Miljøbelastningen forsvinder nærmest, når man bruger så meget mindre vand, og en vandfri urinal er altså det bedste skridt, når man er på vej til en overordnet grøn omstilling.

Forbedret hygiejne og formindsket lugt

Når man installerer en lugt- og vandfri urinal, så er denne lavet af polykarbonat. Normale porcelænsurinaler har en rigtigt porøs overflade, hvilket tillader bakteriers overlevelse. Dette har en urinal i polykarbonat ikke. Det betyder, at urinrester ikke får lov til at forværre hygiejnen, og ildelugt vil heller ikke overleve på dette urinal. Det vil sige, at en lugt- og vandfri urinal medfører formindsket bakterieaktivitet og ildelugt. Det er særdeles relevant for offentlige toiletter, som har mange besøgende i løbet af en ganske almindelig hverdag.

Reklamespot i en vandfri urinal

Det er også nævneværdigt, at visse lugt- og vandfri urinaler har reklamespots installeret. Dette kan være en god idé til større offentlige institutioner, hvor man eventuelt vil indtjene penge via reklamer, eller hvor man selv vil reklamere med videoklip. Se et stort udvalg af vandfri urinaler med reklamespot her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *