Kategorier
Diverse

Bryllupsrejse

Der er i hvert fald en stor fordel, når man skal giftes for anden gang. Man har i de fleste tilfælde bedre råd til at holde et ordentligt bryllup, når man er kommet på den anden side af de 40 år. Det faktum er i hvert fald gældende for min snart kommende kone og mig, for vi har begge ganske gode indtægter og ingen af os har gæld, der skal bringes med ind i ægteskabet.

Her for et par måneder siden fik jeg taget mig sammen til at fri til hende, og til min lettelse sagde hun straks ja – hun sagde endda vist ja tak, så vidt jeg husker. Efterfølgende begyndte vi at snakke om, hvor og hvordan vi vil giftes, og vi er heldigvis enige om, at det ikke skal være et stort bryllup i kirken.

Men bortset fra det har vi været igennem mange ideer til, hvordan vores bryllup skal forløbe. På et tidspunkt foreslog min tilkommende, at vi skulle rejse væk og bare gifte os uden gæster eller stor fest. I første omgang var jeg nok ikke så meget til den ide, men i løbet af få dage forekom den mig mere og mere tiltalende.

På den måde blev vores samtaler om brylluppet sporet ind på, at det stort set bare handlede om at finde ud af, hvor vi begge gerne ville indgå ægteskab med hinanden. Vi havde jo sådan set allerede besluttet, at vi skulle tage på en bryllupsrejse til et mere eller mindre eksotisk sted. Men præcis hvor det skulle være, havde ingen af os nogen klar ide til.

Jeg fik den ide, at man jo kunne søge lidt på nettet efter eksotiske bryllupsrejser, for der er selvfølgelig rejsearrangører, der har specialiseret sig i den slags. Og det skal jeg da lige love for, at der er. Det formelig væltede med tilbud på den slags rejser til snart sagt ethvert sted i verden.

Jeg brugte et godt stykke tid ved computeren uden at finde præcis det, jeg søgte efter. For ganske vist så jeg godt, at man kunne købe en bryllupsrejse til Hawaii, men jeg gik udenom den hjemmeside, fordi jeg gik ud fra, at det trods alt ville være udenfor vores økonomiske rækkevide.

Men på et tidspunkt vendte jeg tilbage til den pågældende rejsearrangør af bare nysgerrighed. Jeg blev temmelig overrasket over, hvor billigt man rent faktisk kan købe rejser til Hawaii. På forhånd havde jeg forventet, at man skulle have noget i retning af 100.000 kroner op af lommen for at realisere en sådan drøm. Og jeg ved jo fra min gamle ven Christian Riiber, at det faktisk kan være dyrt at rejse til Hawaii.

Det er dog langt fra tilfældet, så jeg tilkaldte Louise og sagde lidt henkastet til hende, at jeg ville foreslå Hawaii som målet for vores bryllupsrejse. Hun blev lige så overrasket over prisen for sådan en rejse, som jeg var blevet lidt tidligere.

Men vi vil begge gerne giftes på Waikiki Beach, så vi valgte at bestille en rejse på stedet. Vi skal af sted om to uger, og vi glæder os som små børn til at komme af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *