Kategorier
Diverse

En artikel om kviklån

Et kviklån er en nem og hurtig vej til at låne hurtige penge. I Danmark er det blevet meget populært at optage hurtige lån, fordi at det simpelthen er så hurtigt og nemt.

Ved et kviklån stilles der i langt de fleste tilfælde ikke spørgsmålstegn til hvad du skal bruge pengene på, om du eventuelt har kreditorer, samt om du står i RKI. Du kan med andre ord, altid låne hurtige og nemme penge. Ofte går der ikke mere end 2 dage inden du har pengene på din bankkonto. Simpelt, ikke?

3 grunde: derfor skal du optage et kviklån

Hvis du kan undgå at optage et lån, er det selvfølgelig den bedste løsning. Men hvis du absolut skal optage et lån, er der her 3 gode grunde til hvorfor du skal optage et kviklån og ikke et SU lån, banklån, et lån i din bolig, eller alle de andre muligheder du har.

  • 1. Det er billigt. Ofte taler man om at renterne på denne type af lån er meget høje – hvilket de egentligt også er.

Det er ikke billigt at optage sådan et lån – men det er billigere end alternativerne.
Ofte tilbyder et kviklån at man skal betale pengene tilbage indenfor ganske få måneder, hvilket betyder at der ikke når at komme særlig mange renter på dit lån, selvom at ÅOP eventuelt er højere end ved et normalt banklån.
Ved et banklån hvor renten er meget lav, er det ofte dyrere end et kviklån. Dette skyldes at et banklån kan/skal man afdrage på i lang tid, hvilket betyder at der kan nå at komme rigtig mange renter på lånet.

  • 2. Det er hurtigt. At optage et kviklån er hurtigt, hvor et banklån eller flexlån tager meget længere tid. Ofte skal man vente i flere uger inden man får svar på sin ansøgning. Hvis det er et SU eller banklån, skal man endda ofte til møder.

Du kan indsende din ansøgning på nettet, hvor der ikke er nogle der vil sætte spørgsmålstegn vil din situation. Efter et par timer – ofte indenfor en time, vil du få svar på din ansøgning. Ofte bliver din ansøgning godkendt – og så kan du være heldig at have pengene på din bankkonto dagen efter. Det er hurtigt

  • 3. Det er nemt. Ved et banklån skal man underskrive diverse dokumenter, samtidigt med at man også skal til et – eller flere møder. Banken blander sig ofte i hvad pengene bliver brugt til, hvilket kan være ubehageligt for mange mennesker at snakke om.Ved denne type lån er det meget nemmere. Man skal udfylde en ansøgning anonymt på nettet som ofte tager mellem 5 og 10 minutter. Når ansøgningen er sendt får man et tilbud på et lån – og allerede en eller to dage senere har du pengene på din bankkonto. Nemt, ikke?

Et kviklån er altså en rigtig god løsning, hvis du står og skal bruge lidt penge her og nu. Hvis du skal låne over 25.000 anbefaler vi at du tager en anden låneform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *