Kategorier
Diverse

Et sjovt arrangement

Jeres næste firmaarrangement skal afholdes i Aalborg, og I er ved at planlægge, hvad der skal foregå. Firmaarrangementer er gode muligheder for at bringe medarbejderne tættere sammen, og på den måde får de en bedre holdånd, som støtter opgaveløsningen i firmaets dagligdag.

I stedet for den almindelige firmafest, som I måske plejer at holde, kunne I krydre den med en god optræden fra en kunstner. Dette kunne være en musiker eller komiker, eller på anden vis en entertainer, der kunne give jeres medarbejdere en på opleveren i fællesskab.

Til jeres næste firmaarrangement i Aalborg kan I booke en musiker til at komme og underholde under maden, eller som entertainer bagefter. I kan booke en enkelt musiker, eller et band der kan spille op til dans efter maden. Musik skaber en god stemning til jeres firmaarrangement og giver folk noget at tale om efter firmaarrangementet. Det løfter jeres fest til nye højder og giver medarbejderne en herlig oplevelse, og måske inspiration til næste firmaarrangement. I kan hyre et band, der spiller cover sange og på den måde kender medarbejderne musikken og sangene, og der bliver måske sunget med. Dette skaber også et fællesskab, når hele firmaet bryder ud i fællessang under firmaarrangementet.

Vælger I en enkelt musiker, er det et hyggeligt indslag under middagen som baggrundsmusik.

I kan også booke en stand-up komiker til jeres næste firmaarrangement i Aalborg. En stand-up komiker er en enkelt person, som optræder med jokes, anekdoter og sjove historier om alt mellem himmel og jord. Det er vigtigt at lave noget research forud for jeres firmafest, da der findes mange forskellige slags stand-up komikere derude. Fortæl vedkommende om jeres publikum, og så kan vedkommende se, om deres repertoire er noget, som passer til jeres firma. Med en stand-up komiker til jeres firmaarrangement skaber I en rigtig god stemning, og der vil blive grint højt i løbet af aftenen. De bedste punch lines vil garanteret blive gentaget flere gange over frokosten i det daglige, efter firmaarrangementet. Kontakt en komiker i jeres nærområde Aalborg, og få en aftale i hus allerede i dag.

Der findes også andre entertainere på markedet, som I kan hyre til jeres arrangement. Der er flere one man shows med skuespil, musik og komik blandet sammen i en performance. Dette plejer også at være et hit til firmaarrangementer.

Jeres firmaarrangement bliver et brag af en fest, og I kan jo altid fortsætte festen i Jomfru Ane Gade i Aalborg, så alle medarbejdere får en aften, som de sent vil glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *