Kategorier
Diverse

Er at rejse altid at leve ?

Jeg tror vi alle sammen kender de kendte ord skrevet af vores allesammens H.C. Andersen. Det er ord man tit hører sagt blandt venner og familie når samtalen går på den næste ferie, der måske skal til at planlægge – men men men er at rejse nu også altid at leve ?

Nu kunne ovenstående måske lidt læses som om jeg ikke selv kan lide at rejse, men det er på ingen måde tilfældet, jeg elsker at rejse. Der vil dog næsten altid være en ferie hist og her hvor man bare tænker når man kommer hjem “Ja ja det var så den tur, det behøver vi ikke prøve igen” Det kunne fx. være en sommerferie, hvor konen havde inviteret svigermor med, sådan uden at spørge en. Du må endelige ikke misforstå mig, jeg kan gode lide min svigermor, men hun behøver altså ikke nødvendigvis at komme med mig på ferie 🙂

Jeg er nok det man vil kalde en rigtig leve mand. Jeg har den holding til livet, at livet er for kort til ikke at få det optimale ud af livet, og derfor vil jeg rigtig gerne når jeg tager på ferie, slappe af sammen min min kæreste og børn, for på den måde synes jeg man bliver mest udhvilet, så er man ligesom mere klar til at komme hjem og i gang med at arbejde igen. Når jeg skal vælge årets ferie, så holder jeg klart mest af kør selv ferie, for på den måde kan vi holde ferie sådan som det er optimal for os. Min kæreste derimod, hun vil klart helst på charterferie, så det er sådan lidt som at slå med en terning, hvem der får lov til at vælge hvor vi skal hen. Vi har dog den aftale, at hvis du tager på charterferie, så benytter vi os af biludlejning, for på den måde så går ferien ikke bare med at ligge ved stranden eller poolen hele ferien. Jeg kan lide at slappe af når jeg er på ferie, men sådan rundt regnet på 3. dagen der synes jeg jeg har slappet nok af, og så må der ligesom gerne ske lidt mere, og det er her jeg synes det er optimal at bruge biludlejning for på den måde så kan vi opleve lidt mere.

Jeg har altid den aftale med min kæreste, at jeg ikke må tage min PC med på ferie. Jeg bruger meget tid på nettet til hverdag, og hun er af den holdning, at jeg ikke slapper af med min PC, og derfor bliver jeg udstyret med en krimi, og så er det bare at gå i gang. Jeg lister mig dog næsten altid lige ud på en netcafe, for man skal jo også lige læse mails og se hvad der er sket udenfor ferie stedet. Det behøver i dog ikke lige fortælle min kæreste, for hun ved det ikke, og det er nok bedst sådan 🙂

Når vi er på ferie, så har vi altid den aftale, at hun gerne må købe kigge lidt på parfume, for så går tiden jo lidt med det, og så kunne man jo lige tage en enkelt øl på en café i mens, det er jo også sådan man holder ferie.

Så alt rejse er for mig, altid at leve, måske lige undtaget når svigermor er med, men det er hun heldigvis ikke så tit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *