Kategorier
Hus & bolig

Slut med myrer

Nu kan det være nok, nu har myrerne raseret hele vores terrease, eller rettere det der er neden under. Vi har i flere år kæmpe med myrer hver evig eneste sommer, men i år har det da været helt galt.

De andre år, har vi kunne klare den med dels myrelokkedåser og dels noget pulver som skulle blandes op i vand, ikke at nogle af delene var vidundermidler, men om ikke andet kunne det da holde bestanden af myrer nede på et acceptabelt niveau.

Sådan ser det desværre ikke ud i år, så vi har som noget nyt i år, hyret et skadedyrsfirma til at tage over for de bæster. Det har hjulpet ganske gevaldigt, må man sige.

Der blev vandet hele vejen rundt om huset, og indvendigt blev der sprøjtet rundt langs panelerne. Det må være skrappe sager, for alt hvad der hedder sølvfisk, edderkopper og fluer som kommer i nærheden af de steder der er behandlet, ja de falder om som …. fluer 🙂

Myrerne lider også samme skæbne, så det er i hvert fald slut med at smide penge ud til mere eller mindre virkningsløse midler.

Det koster selvfølgelig lidt at få bekæmpet myrer af professionelle, men jeg tror faktisk, at vi plejer at bruge flere penge på de bekæmpelses produkter til myrer der kan købes i håndkøb, og de er altså ikke nær så effektive!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *