Kategorier
Tøj & mode

Farmors Outlet har det

Hvert år i maj afholder boligforeningen bankospil for beboerne i området, og de sidste fem år har jeg været medlem af bankolauget, som vi kalder det, og haft ansvaret for indkøb af gevinster. Det er vigtigt, at der er gevinster, sådan at hele målgruppen af gamle, voksne og småbørn kan blive tilgodeset. Sidste år var der flere af de unge forældre, som foreslog, at vi i stedet for legetøj indkøbte børnetøj som nogle af gevinsterne til børnene, hvilket vi syntes var en god ide. Vi er især begejstrede for det skønne og kreative legetøj fra Plusplus.

Inden jeg skulle foretage indkøbet af børnetøjet og diverse babyudstyr til det hele, ringede jeg til min datter, som er elev i en børnetøjsforretning i Jylland. Hun sagde, at jeg selvfølgelig skulle købe det børnetøj, der nu skulle købes, men at jeg også skulle være opmærksom på det, der er oppe i tiden som for eksempel Trunki børnekufferter, der sælger som varmt brød.

Jeg forventede, at hun kunne fortælle mig, hvilket børnetøj der var populært, og jeg fik mange rigtig gode råd af hende. For det første skulle jeg se på tøjets kvalitet og rummelighed, og for det andet var det vigtigt, at tøjet var i naturmaterialer og ikke med påsat pynt, men gerne i glade mønstre og farver. Hun anbefalede, at jeg skulle købe børnetøj af mærker som Molo børnetøj og Småfolk for, som hun fortalte, er det populært, slidstærkt og kan byttes i forretninger i andre byer. Jeg var taknemlig for hendes gode råd, for selv om vi i bankolauget ikke har et tårnhøjt budget, er det bedre at købe lidt færre gevinster og så være sikker på, at vi kan være dem bekendt.

Rådene fra min datter reducerede mit tidsforbrug til indkøbet af børnetøj, jeg fandt hurtigt en butik i byen, som forhandlede både Molo og Småfolk børnetøj , og det var så heldigt, at butikken for nylig havde fået sommerkollektionerne hjem. I butikken forelagde jeg mit ærinde, fortalte hvor mange penge, jeg havde til rådighed, og formålet med indkøbet. Samtidig bad jeg om god vejledning, da det var mange år siden, jeg selv havde haft småbørn, og dengang var der ikke så stort et udvalg som nu.

Da assistenten i butikken præsenterede mig for nogle af deres nyheder til sommerbrug, blev jeg helt varm om hjertet, der var virkelig sket en rivende udvikling i børnetøjet  siden mine børn var små. Der var sjove detaljer på tøjet, sammensatte mønstre med både dyr og figurer, og ikke mindst klare flotte farver.  Drengetøjet var ikke kun blåt, men krydret med både rødt og orange, det samme gjaldt for pigetøjet, som ikke var i traditionelle pigefarver, men i alskens farver.

Ved hjælp af den gode service i butikken fik jeg valgt shorts, hatte, badetøj, undertøj og sommerbluser til småbørnene. Da tøjet var valgt, og budgettet ikke kunne bære mere, blev hver enkelt vare pakket ind i cellofan, så alle kunne se, hvad pakken indeholdt. Inden jeg forlod butikken, kom den søde assistent med to pakker som hver indeholdt et sær nattøj, det var butikkens sponsorgave, som jeg taknemlig tog imod.

Nu ser jeg frem til bankospillet, som altid er en hyggelig og sjov aften, og i år ved jeg, at gevinsterne, som kan anvendes til småbørn, vil falde i god jord hos de forældre, der deltager og er så heldige at vinde.

Og jeg har lært noget, jeg ikke vidste før: Skal der købes VIRKELIG kvalitet til de små, er det webbutikken Farmors Outlet, der er bedst i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *