Kategorier
Diverse

Spar på hvidevarer

Jeg har altid haft det svært med, når jeg skulle købe nye hårde hvidevarer. Først og fremmest har jeg ofte fundet det uoverskueligt at vælge mellem de mange modeller, og så har priserne ofte været en hindring, da kvalitetsudstyr har kostet lidt for mange penge. Det blev der dog lavet om på denne gang, da jeg handlede hos Wupti.

Hjemme hos os kører diverse maskiner ofte på højtryk, da vi er en familie på fem. Det stiller derfor også store krav til, at vores hårde hvidevarer fungerer og har de rette funktioner, så de praktiske gøremål ikke fylder alt for meget i en i forvejen travl hverdag. Da vi for nylig skulle have udskiftet en lang række af vores vigtigste hvidevarer, ledte vi efter den helt rigtige side til at handle.

Normalvis har vi altid handlet i fysiske butikker, når der har været tale om større investeringer, men denne gang havde vi læst om Wupti, som eftersigende både skulle have et stort udvalg, god service og lave priser. Samtidig fandt vi ud af, at vi kunne spare penge ved at finde rabatkoder til Wupti gennem Rabatbanditten. Den samlede pakke gjorde derfor, at vi valgte Wupti, hvilket vi ikke har fortrudt siden.

Opvaskemaskine

Opvaskemaskinen kører ofte flere gange dagligt hjemme hos os, og vores gamle maskine var derfor blevet slidt godt og grundigt ned i de senere år. Vores tre børn har ofte venner på besøg, og det er ikke så lidt tallerkener, glas, bestik og gryder, der bliver brugt, når de udfolder sig i køkkenet. Vi ledte derfor efter en opvaskemaskine med en større kapacitet en vores tidligere.

Det var samtidig vigtigt for os, at opvaskemaskinen havde de rette funktioner og programmer at vælge imellem. Sommetider kan vi have en travl morgen, hvor det er rart at kunne køre et hurtigt program for at fylde nyt i maskinen. Når vi har gæster, er det omvendt vigtigt, at vi kan læsse en masse i maskinen uden at skylle det grundigt af, så den kan køre et langt og grundigt program. På den måde får vi mere tid til sammen med vores nære.

Hos Wupti var udvalget af maskiner stort, og vi overvejede flere forskellige modeller. Vi valgte en lidt dyrere løsning, som både gav os stor plads i maskinen og mange programmer at vælge imellem. Prisen var lidt over vores budget, men da vi fandt en rabatkode til Wupti hos Rabatbanditten, kunne vi lige pludselig få råd til den helt rigtige maskine. Det betyder, at vi i dag har en velfungerende opvaskemaskine, som giver os mere overskud i hverdagen.

Køleskab

Køleskabet er det største omdrejningspunkt i vores køkken, og da vi er fem mennesker i familien, bliver det til mange opfyldninger på en uge. Da vi kiggede efter køleskab, var det derfor et vigtigt parameter, at pladsen var større end før. Vi havde længe overvejet et amerikanerkøleskab, da vi samlede den ekstra luksus i køkkenet. Et amerikanerkøleskab kunne samtidig give os en del ekstra plads, så vi kunne nøjes med at handle ind nogle færre gange.

Vi blev positivt overraskede over de mange muligheder hos Wupti, og faktisk kiggede vi også på almindelige køleskabe, da vi fandt nogle rigtig smarte modeller, som passede ind i vores stil i hjemmet. Vi endte dog med at købe en amerikansk model, da prisen var noget lavere, end vi havde forventet. Samtidig er det et køleskab, som i dag giver os en god oplevelse, hver gang vi åbner det. Det er selvfølgelig også en fordel, at børnene elsker at benytte sig af de specielle funktioner, hvor de kan få isterninger eller knust is blot ved et enkelt tryk.

Vaskemaskine

Vi skulle sidst, men ikke mindst, have en ny vaskemaskine. Da vi har et meget lille bryggers, ville vi gerne have en model, som fyldte mindre i rummet, men som samtidig havde den nødvendige kapacitet. Hos Wupti blev vi gjort opmærksomme på, at vi kunne vælge en model, som åbnes fra toppen, og som dermed giver andre muligheder ift. placeringen i rummet. Vi fandt en model, som kunne rumme ligeså meget tøj, som vi havde ønsket os, og også her brugte vi en rabatkode til Wupti, som vi hurtigt og nemt fandt hos Rabatbanditten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *