Kategorier
Fritid & hobby

Hjemme efter 4 uger – Der er rart at være hjemme

Jeg elsker at rejse, men jeg elsker også at være hjemme. I mit job der har jeg en del rejse dag, og så har det lige været ferietid, så det betyder faktisk, at jeg ikke har været hjemem ved mig selv i 4 uger nu. Det er faktisk meget underligt, så jeg har ikke savnet at være hjemme i den periode, og alligevel så virker det helt underligt at være hjemme nu. Jeg var en tur i Ukraine i 2 uger, og så rejse jeg faktisk direkte til nice på ferie. Det var noget af en rejse., men det ene var arbejde og nice var ferie. Ukraine er måske for danskere mest kendt for EM i fodbold, men der er meget industri i landet, og de er faktisk rigtige dygtige til at producerer ting i metal. Jeg arbejde indenfor metal industrien, og vi har en fabrik i Ukraine, så jeg kommer ofte derover.

Jeg synes Ukraine er et dejligt land, men når jeg holder ferie, så holder jeg dog mere mere af at komme til Frankrig. Det er typisk altid der jeg tager til på ferie, og måske nærmere bestemt næsten altid til Provence. Jeg elsker område derned, og med det behagelig klima, så er det et rejsemål og ofte tager til i løbet af året. Det er fx. super dejligt at komme derned omkring forår, for alting er bare lidt længere fremme dernede. Man kan derfor opleve foråret meget tidligere dernede, og det synes jeg personligt at det er super dejligt. Jeg elsker bare at komme derned. Når jeg kommer derned, så er det typisk aften, og så har jeg altid bestilt billeje i Nice lufthavn. Når jeg har gjort det, så tager det ingen tid at få udleveret den leje bil man har bestilt, og så bare af sted. For mig der slapper jeg først af, når jeg kommer ud i min lejlighed. Jeg købte for nogle år siden en lejlighed derned, og det var et rigtig godt køb for mig. Når jeg siger der, så tænker jeg ikke økonomisk, men mare at jeg kan tage derned lige når jeg har lyst til det. Jeg skal bare lige finde et fly og så huske at bestille billeje.

Noget af det første jeg gør når jeg kommer ned i min lejlighed, det er at åbne alle døre og vinder, og så bare sidde og kigge ud over havet. Der er noget der gør at jeg virkelig slapper af, når jeg sidder og kigger ud over Middelhavet. Jeg sidde så og kigge ud, indtil jeg falder til ro. Så går jeg i seng, og så vågner jeg dejlig afslappet når jeg står op. Jeg få så noget herlig Flute. Det er en vild god morgenmad, og hel vild lækkert, men det er måske også fordi jeg ikke får det hver dag. For mig der er det noget der hører ferien til.

Jeg er nu hjemme igen, og det er dejligt. Jeg føler mig vild afslappet nu, men desværre så skal jeg starte på arbejde på mandag igen.

 

 

En kommentar til “Hjemme efter 4 uger – Der er rart at være hjemme”

Det lyder som et rigtigt godt og dejligt sted, du beskriver det ihvertfald så man får lyst til at tage afsted på ferie med det samme 🙂

Knus
Grethe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *