Kategorier
Tøj & mode

Tryk på tøj til firma-løbet

Vores firma holder hvert år et maraton hvor medarbejdernes familier løber en tur sammen og senere spiser frokost udenfor hvis vejret er til det. Det er altid hyggeligt, og motion er ganske dejligt. I år var jeg så heldig at få ansvaret for at arrangere løbet der inkluderer et par hundrede mennesker. 

Da jeg havde fået ansvaret for at arrangere løbet havde jeg dermed også ansvaret for trøjerne til løbet. Vi skulle selvfølgelig have trykket noget tøj som man kunne bruge under løbet, det drejede sig om flere hundrede trøjer i forskellige farver og størrelser. Det var svært at få regnestykket til at gå op det budgettet i forvejen var ganske stramt – ja, disse tider gør bare at der er lidt mindre råderum end normalt. Jeg spurgte mig selv om der overhovedet var behov for at få trykket noget tøj, og jeg konkluderede at det nok stadig var en god ide, men jeg ville blot holde mig til at få tryk på nogle løbetrøjer.

Okay – vi skal altså have tryk på tøj

Da jeg havde truffet beslutningen om at få tryk på tøj stod jeg med et andet problem – hvad skal der lige være på trøjerne?. Jeg overvejede at få navne og numre på trøjerne, men efter at have tænkt det igennem indså jeg en ting – ikke alle mine kollegaer er af samme fysiske form. Det ville med andre ord være et alt for stort arbejde at indsamle folks forskellige størrelser til løbetrøjerne. Derfor bestilte jeg et mix af størrelser der skulle dække alle medarbejderne. Det der ville blive tilovers måtte ryge til røde kors eller i skraldespanden.

Næste problem – hvad med trykket?

Selve trykket på tøjet blev ganske simpelt, der blev påtrykt firmanavn, årstal og navnet på vores løb. Jeg valgte et par forskellige farver så vi ikke alle ville ligne hinanden, der er jo ikke noget værre end at komme til en fest i den samme trøje som en anden vel?

Jeg havde ikke regnet med at det at få tryk på tøj ville være så nemt som at få en enkelt t-shirt trykt med et billede på. Jeg blev ikke skuffet, men heldigvis var det ikke så besværligt som det kunne have været. At få trykket vores tøj tog ca. 3-4 uger, og vi slap faktisk af sted med en helt fin pris, der var lidt tilbage da jeg var færdig på budgettet.

Hvis jeg skal give et par råd om at aflægge en stor bestilling af tryk på tøj, så er det som følger:

  1. Begynd planlægningen i god tid, mange ting kan gå galt
  2. Tjek trøjerne når du har fået dem, måske er der en fejl i trykket?
  3. Bestil en lille mængde først eller en prøvetrøje for at sikre at kvaliteten er iorden
  4. Pas på med at gå for meget ned på kvaliteten af tøj/tryk

Der var virkelig mange trykkere at vælge imellem, og jeg endte faktisk med at vælge en mindre trykker, og jeg blev ganske tilfreds. Faktisk oplevede jeg at de mindre trykkere generelt gav en bedre service end de store spillere – måske kæmper de mere for at overleve. Hvis du vil have tryk på tøj, så klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *