Kategorier
Set & sket

Sikke en fest !

Som opfølgning på mit sidste indlæg på bloggen, skylder jeg vist jer alle at fortælle, hvad jeg egentlig fik af mine venner og familie til min fødselsdag. Blev mine ønsker opfyldt, og var der nogle gengangere iblandt? Det vil jeg fortælle i dagens blogindlæg, som også skal handle lidt om festen, som i løbet af aftenen tog en drejning, jeg ikke lige havde forventet.

Gavebordet

Som jeg beskrev sidste gang, fyldte jeg altså rundt i år, og derfor var gavebordet en hel del mere spækket, end det plejer at være. Faktisk var det så stort, at vi måtte tilføje mellemlægningsplader, for at alle gaverne kunne være der. Faktisk gik der ikke mere end en halv time efter de første gæster var begyndt at komme til at jeg havde fået samtlige ni gaver, som optrådte på min ønskeliste. Derfor blev det da også til et par gengangere – bl.a. fik jeg tre bålfade til mit Weber fireplace, hvoraf to af dem selvfølgelig skal byttes.

Foruden gaverne, jeg havde ønsket mig, fik jeg en masse lækker vin, chokolade, en trillebør, en trappestige og nogle oplevelsesgavekort. Sidstnævnte kendte jeg faktisk ikke til før på dagen, og derfor havde jeg en anelse svært ved at finde en grimasse der kunne passe, da jeg åbnede kuverten. Til at starte med troede jeg, at det var billetter til et racerløb, men da så alle mine gæster begyndte at trække udenfor, og jeg samtidig blev trukket med, fik jeg en ide om, hvad det var.

Ferrari

… Da jeg kom ud på parkeringspladsen holdt der nemlig en Ferrari parkeret. Omkring den var der en stor rød sløjfe, og det var åbenbart en del af oplevelsesgaven, jeg havde fået. Heldigvis havde jeg kun fået et glas velkomstdrink tidligere på eftermiddagen, så jeg kunne med ro i maven sætte mig ind i bilen ved siden af ejeren, som pænt var rykket over på passagersædet. Han fortalte mig, at jeg nu havde 3o minutter til at “cruise” rundt, som han kaldte det. FEDT!

I de 30 minutter følte jeg mig som en rigtig verdensmand, og selvom jeg selvfølgelig kørte efter de danske trafikregler fik jeg da en god fornemmelse af farten og kræfterne, der ligger i motoren på sådan en bil. Fantastisk – intet mindre 🙂

Fest til den lyse morgen

Da turen var færdig havde tjenerne gjort klar til spisning ved bordene i spiselokalet, og vi kunne allesammen sætte os til bords. Under køreturen var jeg blevet lidt nervøs for om mine venner og familie kunne snakke sammen, når de nu ikke havde mødt hinanden så mange gange, men det syntes at have gået fint.

Efter maden spillede et lokalt orkester op til dans, og vi fortsatte festen til den lyse morgen. Selvom dagen derpå var hård, er det bestemt ikke sidste gang, jeg holder sådan en fest. Særligt ikke hvis gaverne er ligeså gode næste gang!

Af Karl

Voksen mand med lyst til livet, interesse for sport & motion og masser af gode minder i rygsækken. Fortæller om rejser, madlavning og livet som mand. Kommer fra Midtjylland, hvor jeg bor i et dejligt parcelhuskvarter med mine to hunde. Når jeg ikke blogger her på siden, arbejder jeg som landpost i lokalområdet.

En kommentar til “Sikke en fest !”

Hehe det super sjovt at køre i hurtige biler, prøvede selv en klassisk ford GT for noget tid siden. Det er lidt sjovere end jernhesten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *