Kategorier
Diverse

USB stick som gaveidé

Hvis du nogen gange mangler en rigtig god gaveidé, så skulle du overveje at købe en USB stick. Du skal selvfølgelig ikke bare give sådan en kedelig én uden indhold som gave – nej, USB sticken skal indeholde din meget personlige gave – og det skal være en stor overraskelse!

Du kan begynde med at finde den helt rigtige USB stick til den, som du vil give gaven til. Der findes jo så mange forskellige: Der er forskel i kapacitet, hastighed, størrelse og farver. Og så findes der USB sticks, der er udformet som forskellige små dyr, figurer, frugter, bær og meget andet. Så det gælder om at finde én, som passer lige præcis til modtageren – samtidig med, at den skal være af en god kvalitet og med en lang levetid.

Når USB sticken er indkøbt, er du klar til at lægge indhold på den. Det skal være noget, der kan glæde modtageren, og mulighederne er mange. Det kan være en playliste af sange, som hun eller han holder særligt meget af – eller måske en sang, du selv har lavet? Det kan også være et billedalbum, måske lavet som et slidehow af billeder, fyldt med gode minder og ledsaget af musik. Kun fantasien sætter grænsen!

USB sticken kan også indeholde en hel film, som du har redigeret ud fra billeder og videooptagelser fra alle mulige gode stunder, som I har haft sammen. Det er ikke svært at redigere sådan en film på computer. Og for de rigtig kreative er der selvfølgelig mulighed for at skrive, instruere og indspille sin helt egen film  – måske sammen med andre gode venner – for at hylde fødselaren, brudeparret, studenten – eller hvem det nu er, der skal fejres. Det vil helt sikkert sprede lykke.

Når din helt personlige gave er lagt ned på USB sticken, kommer du til indpakningen, og den kan man også gøre noget særligt ud af. En USB stick har jo den gode egenskab, at den ikke fylder ret meget, og derfor er det godt at bruge en lille æske, når gaven skal pakkes ind. Hvis du har mulighed for det, så vælg en lille smykkeæske – så er du helt sikker på, at USB sticken kommer som en overraskelse!

Forestil dig dagens fødselar (eller brudepar eller student eller…), som modtager gaven fra dig. Alle mennesker kan kende en smykkeæske, selvom den er pakket nok så nydeligt ind i smukt gavepapir og med gyldent silkebånd. Så overraskelsen bliver stor, når papiret er taget af og æsken åbnes… og dér ligger en USB stick! Måske vil du først kunne se en anelse skuffelse i modtagerens ansigt. Hun eller han troede jo, at det var det smykke! Men når du så plugger USB sticken i den nærmeste computer og alle kan se den meget personlige gave – hvad enten det er film, billeder eller musik – så vil glæden sprede sig som smil i forsamlingen. USB sticken vil helt sikkert blive den gave, som altid vil blive husket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *