Kategorier
Diverse

iPhone 5 cover – Hvornår kommer iPhone 5?

Nærmest lige siden iPhone 4 udkom har spekulationerne gået på hvornår iPhone 5 skulle komme. Da Apple så kaldte til pressekonference for at præsentere et nyt produkt, som mange troede skulle være den nye iPhone, ja så fik folk da en ny iPhone, men mange blev skuffet da det viste sig det var en iPhone 4S med stort set samme design som forgængeren.

Var det en fejl skulle det have været en iPhone 5?

Det har været meget diskuteret hvorvidt det var en fejl fra Apples side at lade iPhone 5 vente på sig. Det er svært at spille klog på Apple beslutninger, for de viser gang på gang hvorfor de er så dominerende på smartphone markedet i øjeblikket. iPhone 4S er den bedst sælgende iPhone nogensinde og det har i hvert fald overrasket mig meget, da det efter min mening kun er de mest inkarneret Apple fans der skiftede deres gamle iPhone 4 ud med en 4S. Men ikke desto mindre så er det fakta at den nye iPhone har været en bragende succes. Men spørgsmålet er om salgstallene kunne have været endnu bedre, hvis man havde kaldt den for iPhone 5 og ændret lidt på designet. Min holdning er det nok havde tiltrukket et større publikum og gjort flere af de gamle iPhones blev skiftet ud.

iPhone 5 cover producenter blev snydt

Da det blev annonceret den nye iPhone skulle komme ud, så var der mange producenter af iPhone 5 cover der blev snydt. Mange troede faktisk så meget på de kendte designet at de allerede havde produceret covers og solgt dem. De fik sig en rigtig lang næse og måtte så til at lave nogle nye. Mange tror man kan bruge de gamle covers til 4S men der er en lille ændring omkring volumeknapperne, der gør de ikke passer. Så der måtte produceres helt nye covers.

iPhone 5 cover

Man kan spekulere i om det var et bevist valg, for at kunne sælge noget mere tilbehør. Dog er det begrænset hvad Apple selv sælger af tilbehør. Langt størstedelen bliver håndteret af eksterne forhandlere. Men jeg tror dog det var et bevist valg fra Apples side, for at skabe noget mere omsætning på tilbehørs fronten.

Hvornår kommer iPhone 5?

Efter lanceringen af 4S er der endnu mere spekuleret i hvornår den nye iPhone 5 kommer. Hvis man kigger på iPhone 3 og den efterfølgende 3GS så er det lidt den samme fremgangsmåde der er blevet brugt. iPhone 4 kom efterfølgende i September og det er også her de fleste forventer vi kommer til at se 5’eren. En ting er i hvert fald sikkert, hvis Apple skal bevare deres markedsandel skal vi snart se noget nyt. Deres konkurrenter og specielt Samsung puster dem i nakken og med deres senest frontfigur Galaxy S3 der er blevet hypet gevaldigt, begynder de for alvor at melde sig ind i kampen.

Det bliver i hvert fald spændende at se hvad de kommer frem med, både hvad angår indmad og design. iPhonen er jo noget af et stilikon med også for den simple navigation.

Jeg glæder mig i hvert fald 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *