Kategorier
Fritid & hobby

Klar selv det praktiske i forbindelse med leje af telt og spar penge

Når du skal ud at leje et telt til en festlig begivenhed, kan der være rigtig mange penge at spare, hvis du selv hjælper til med afhentning, opstilling og nedtagning af teltet. Derfor er dette helt klart noget, som vil være værd for dig som privatperson at overveje i forbindelse med, at du skal afholde en fest.

teltudlejning i københavn

Hjælp selv til med afhentning af telt og udstyr

Teltudlejningsfirmaerne har et stort arbejde med transporten af selve teltet samt øvrigt udstyr fra deres adresse og ud til dig som kunde. Flere teltudlejningsfirmaer giver dig som kunde mulighed for selv at hjælpe til med dette, så du ikke kommer til at betale teltudlejningsfirmaets transportudgifter samt lønninger til chauffører, hvilket gør, at der er mange penge at spare.

Denne løsning vil dog som oftest være under forudsætning af, at du som kunde sørger for at tegne en forsikring, så firmaet ikke overlader kosteligt udstyr i dine hænder, uden de har garderet sig mod økonomisk tab i form af eventuelle skader på udstyret. Om end der skal betales for forsikring af det lejede udstyr, er der stadig en betragtelig sum penge at spare for dig som forbruger.

Stå selv for opstilling og nedtagning af teltet

Ligesom du ofte selv kan få lov at stå for afhentning af telt og udstyr, kan du ligeledes ofte få lov til at stå for opstilling og nedtagning af telt, gulve og borde samt bænke.

Der vil ofte være en enkelt medarbejder fra teltudlejningsfirmaet til stede, så firmaet kan sikre, at tingene bliver pakket ordentligt og forsvarligt og dermed er klar til næste kunde. Denne løsning giver mulighed for, at du som forbruger kan spare rigtig mange penge, da teltudlejningsfirmaets udgifter til lønninger selvsagt herved reduceres, og en mindre regning følgelig sendes til dig som lejer.

Hvis man har mulighed for selv at stå for noget af det praktiske, uden dette er under overvågning af en medarbejder fra teltudlejningsfirmaet, er det uhyre vigtigt, at man har sat sig ind i, på hvilke vilkår man lejer tingene. Hvis noget af udstyr, man som forbruger har lejet, ikke pakkes efter forskrifterne, kan man risikere at blive tilsendt en ekstra regning, da firmaet er nødsaget til at bruge arbejdskraft på at udbedre dette, før udstyret atter kan udlejes.

Brug for teltudlejning i København?

Hvis du har konkret står og skal afholde et arrangement i området omkring KBH, og du godt kunne tænke dig at få fundet et firma, som arbejder med teltudlejning København, så er der god mulighed for, at du kan få fundet dig et firma, som har alt det, som du har behov for i forbindelse med dit arrangement. Se mere om teltudlejning i København her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *