Kategorier
Diverse

Plejer du også din hud ordentlig ?

Når jeg snakker med mine veninder, så er der mange af dem der tror du plejer deres hud på den bedst mulige måde, men det er langt fra altid tilfældet siger min erfaring mig. Jeg skulle dig måske lige starte med at fortælle have jeg er, for jeg har arbejdet med hud og hudplejeprodukter i 27 år nu, så derfor har jeg set og lært en del.Jeg har nogle veninder der kommer glade til mig for at fortælle, at du har købt nogle helt vild lækre hudplejeprodukter. Der er mange forskellige historier om, hvordan sælger sagde at det var de bedste produkter man kunne købe, og udviklet efter den nyeste teknologi. Problemet med hudpeljerprodukter og sælger er nok netop, at de alle sammen siger, at de har de bedste produkter. På den anden side så ville de heller ikke være de bedste sælgere, hvis de sagde “Nej hør de andres produkter er bedre” – Du har du aldrig oplevet ved en sælger har du ?

Det første jeg spøger mine veninder om er – Hvor har du købt disse hudpleje produkter – Er det på http://www.justskin.dk ? I mange tilfælde må folk sige – Nej det er hos…. – Den værste historie jeg har fået er dog af en anden veninder der fortalkte mig, at hun havde mødt en sælger på gaden i Tyrkiet. han havde fortalt hende, at han havde hemmelighederne indenfor hudpleje, og han var klar til at dele dem med hende. Hun havde en længere snak med ham, og det ender da også med at hun køber for en mindre formue, for have havde fået hende overbevist om, at det var det bedste man overhovedet kunne få. Jeg fik dog lejlighed til at kigge lidt på produkterne, og jeg vil sige, at det langt fra er det bedre man kunne få. Jeg vil endda gå s langt som til at sige, at hun var blevet snydt.

Det er desværre sådan med mange kvinder og mænd der kæber hudplejeprodukter, at de ikke har skyggen af muligheden for at gennemskue hvad det egentlig er de køber. Nogen siger at det er svært at købe en brugt bil, for man ved aldrig hvad man før. Det fik mig til at tænke, at det gør du vel egentlig heller ikke når du køber hudplejeprodukter gør du + Det er typisk en rigtig flot emballage et bliver solgt i, og sælgeren kan sikkert også en masse fine ord og nogle smarte forkortelser, som du ikke helt ved hvad er. Min erfaring siger mig, at man skal holde sig fra alle disse sælgeren. Snak derimod med sådan nogen som mig der har arbejder hele livet med disse ting. Jeg lever ikke af at fremstille produkter og jeg har prøvet rigtig mange selv, og jeg ved derfor hvad der virker. Jeg giver derfor altid dem der spørger mig et godt råd, for besøg http://www.justskin.dk/decleor-hudpleje/decleor-aromessence?p=2 siger jeg til dem. Der er du sikker på at du aldrig bliver snydt, og du møder ikke en eller anden smart sælger der har lært en masse flotte ord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *