Kategorier
Diverse

Tiltrukket

5 tabuer du ikke tør tale med dine veninder om – JEG ER TILTRUKKET AF NOGEN I MIN KÆRESTES FAMILIE

At tænde på familiemedlemmer til sin partner er ikke noget, vi taler om. Egentlig er det jo logisk, at vi kan få nogle lignende følelser for nogen, der ligner. At have et crush på f.eks. kærestens bror er slet ikke usædvanligt. Straks værre bliver det, hvis interessen springer en generation op – eller uha, ned! Når man tænker over det, er der jo ikke så meget at sige til det. Din kærestes far er ca. “samme version”, bare med patina og mere erfaring.

Din kærestes voksne søn er samme version, men med ungdommens look og sprødhed. Er det din kærestes søn, du kan gribe dig selv i at fantasere om, er forbudthedsfølelsen formentlig kæmpestor, da aldersforskellen samt relationen mellem jer kan bringe tankerne hen mod pædofili og incest.

Pædofili kan det kun blive, hvis personen er under 15 år – og incest hvis I er blodbeslægtede. Ikke desto mindre: Just don’t! Det er noget værre rod at begynde at føre den slags ting ud i livet. Lad være med at dømme dig selv, men lad tiltrækningen blive ved tanken.  Læs meget mere om tabubelagte emner, erotik, sexgynger, bollemaskiner og sexlegetøj på https://sexgyngen.dk/

Af Lau

Mit navn er Lau og jeg er online tekstforfatter. Jeg skriver på forskellige blogs om mit professionelle erhverv og hvad der sker i mit liv. Jeg er 35 år og har to børn som jeg værdsætter rigtig meget.
Hvis du har spørgsmål til mine artikler er du velkommen til at smide en kommentar og jeg vil svare dig hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *