Kategorier
Diverse

Uddannelse til coach mod stress

Egentlig så læste jeg psykologi, men jeg sprang fra studiet, fordi jeg fik et spændende job. Det startede som et studenterjob i en helt anden branche end den mentale sundhed. Det udviklede sig til et fuldtidsjob, og det var rart at tjene mange penge efter 3 år som fattig studerende. Jeg arbejdede hårdt og fik meget succes, men jeg fik da også nogle lussinger – metaforisk – succes hænger vist sammen med nederlag.

Jeg fik stress

På et tidspunkt blev jeg stresset. Kunne ikke sove, tænkte altid på mit job. Og jeg blev mere og mere indadvendt. Min kæreste slog op med mig, og jeg blev meget ked af det. Kunne ligesom ikke helt håndtere min hverdag. Min veninde, som jeg kender fra dengang, jeg læste psykologi, sendte mig i et behandlingsforløb hos en stresscoach. Det hjalp mig. Jeg fik min hverdag tilbage og ro på mig selv igen. Det var et forholdsvist langt forløb, men jeg har lært at håndtere tanker og overbevisninger. De kan drejes væk fra noget negativt og vendes til noget positivt. Det fik mig også til at tænke tilbage på, hvorfor jeg egentlig startede med at læse psykologi. Dengang handlede det om, at jeg gerne ville hjælpe mennesker, så de kan få det mentalt godt. Og det vil jeg stadigvæk, har jeg opdaget. Men et fuldtidsarbejde og et fuldtidsstudie går ikke helt hånd i hånd.

Stresscoach uddannelse

Så jeg har besluttet, at før jeg tager skridtet og vender tilbage til psykologien, så vil jeg først forsøge med en stresscoach uddannelse. Den indeholder mange elementer fra psykologien og kan tages i moduler, så jeg ikke behøver at være over bøgerne hver dag. Heldigvis, så har jeg en god løn, så omkostningen til uddannelsen er ikke et problem. Hvem ved? Måske kan jeg på et tidspunkt arbejde professionelt med som stresscoach. Måske kan jeg på et tidspunkt gå ned i tid på mit job og kombinere det med stressbehandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *