Kategorier
Diverse

Ballerup vinduespudserfirma?

Når man er et meget højt menneske, så kan man altså komme til at vække opsigt. Jeg er meget høj. Og som kvinde vækker det opsigt. Det har i sin tid givet mig nogle problemer – sådan noget med drengene. Det var svært at være kæreste med en dreng, der er 15 cm kortere end en selv.

Lært at leve med det

Det problem har jeg dog lært at leve med. Min mand er kun 2 cm kortere end jeg. Men min højde giver mig andre problemer – lidt mere alvorlige problemer: Jeg har tit ondt i ryggen. Sommetider er det så slemt, at jeg dårligt kan bevæge mig. Men det går over igen. Og jeg sørger for at træne min krop, så muskulaturen i ryggen er stærk. Efter at jeg er begyndt at træne systematisk, har jeg heldigvis ikke haft så mange rygsmerter.

Og ja, det er en fordel at være høj en gang imellem. Det er nemmere at komme på volleyballholdet. Man kan nå op på øverste hylde i supermarkedet og den slags. Ja, der er fordele og ulemper ved at være høj.

Lige i disse dage har jeg ondt i ryggen, hvilket ikke er så godt. Jeg havde jo egentlig tænkt mig at få gjort rigtigt grundigt rent i hele huset. Du ved sådan noget med at få banket tæpperne godt igennem inden støvsugning. Få pudset vinduerne. Få vasket køkkenskabene – indvendigt! Men jeg tror, at jeg bliver nødt til at udskyde den plan.

Ballerup vinduespolering

Måske kan jeg lede efter en vinduespudser her i 2750 Ballerup, som kan komme og gøre den del af arbejdet. Og så kan jeg måske lidt senere klare køkkenskabene selv. Min mand har nok ikke noget imod at blive sat til at banke tæpper på lørdag. Det vil give ham en chance for at kunne tæske alle sine frustrationer over arbejdet væk. Han er inde i en dårlig periode med sit job. Intet går som planlagt. Det byggeri, som han har været med til at planlægge, overskrider hele tiden budgettet. Det giver ham nogle voldsomme frustrationer.

Jeg tænker, at han efterhånden burde være så erfaren, at de frustrationer ikke bliver taget med hjem. Det er jo ikke hans skyld, at bygherren ikke kan overholde tidsfrister, eller at de ikke får de rigtige materialer hjem. Men nej. Jeg hører om alle problemerne. Bliver lidt irriteret over at skulle høre om dem hele tiden. Men sådan er det bare. Jeg glæder mig til det byggeri endeligt er færdigt. Det gør han også.

Vinduespudseren på Østerbro måske?

Nå, pyt med det. Jeg skal bare lade være med at lytte for grundigt til ham. Jeg vender tilbage til min plan om rengøringen. Tænker på min mand. Byggeriet, de er ved at opføre, ligger ude på Østerbro. Gad vide, om de har budgetteret rengøringen, når alle lejlighederne er færdige og skal sælges. Har de fundet en vinduespudser på Østerbro, eller har de et professionelt rengøringsfirma, som varetager den opgave? Tænk, jeg ved det ikke. Jeg skal huske at spørge ham. Måske er det et professionelt rengøringsfirma, jeg skal have fat i, så huset kan blive helt og totalt rent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *