Kategorier
Diverse Hus & bolig

Bidt af væggelus – igen

Et gammelt ordsprog siger, at “Èn ulykke kommer sjældent alene” og det kan jeg kun tilslutte mig!

På grund af Corona har jeg været indlogeret på et hotel for at isolerer mig fra resten af familien, og det tanke er sådan set helt fin, hvis det ikke lige for de “følgevirkninger” der fulgte med.

Jeg fik det på et tidspunkt rigtig dårligt og ringede naturligvis til min læge – det skal man jo i den her lidt mærkelige tid man lever i. Afsted til et testcenter og 2 dage efter kom svaret i E-boks – POSITIV 🙁

Jeg vidste min kommune havde meldt ud, at man kunne blive isoleret på et hotel på kommunens regning, såfremt man ikke havde mulighed for at isolerer sig hjemme, og med en hjemmearbejde kone og 2 børn der var sendt hjem fra skole, ja så tog jeg mod det tilbud.

Jeg ankom til hotellet en onsdag aften og blev indlogeret på et fint værelse. Der var åbnet for alle TV kanaler og fri WIFI, og personalet var super søde og venlige.

I løbet af natten vågnede jeg flere gange fordi det kløede flere steder på kroppen, men tillagde det egentlig ikke det store før om morgenen da jeg kom ud på toilettet og så mig selv i spejlet.

Jeg havde røde plamager over det meste af kroppen, og da jeg på en tidligere ferie havde stiftet bekendtskab med med væggelus, ja så vidste jeg godt hvordan ser væggelus bid ud.

Jeg tog selvfølgelig straks fat i receptionen og fortalte jeg havde væggelus symptomer og de tog det meget alvorligt og fik mig straks flyttet til et nyt værelse som netop var blevet behandlet for væggelus.

Men hold nu fast det er kedeligt at bo på et hotelværelse i 14 dage – helt alene og omskåret fra omverdenen. Jeg tror jeg har støvsuget Youtube for videoer, set alle afsnit af alle serier og kigget så meget ud af vinduerne så jeg næsten kunne tælle alle vinduer og mursten på husene overfor.

I morgen skal jeg hjem til familien, og selvom vi lever i en tid hvor man godt kan have kontakt via webcam, så er det ikke det samme som at være i samme rum som resten af familien. Heldigvis havde jeg ikke nået at få smittet dem, og jeg er selv sluppet uden nogen mærkbar sygdom, så alt i alt er jeg sluppet billigt – altså lige med udtagelse af det væggelus-sjov – det kunne jeg godt have undværet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *