Kategorier
Diverse

Rejser til Grækenland? Vi har fundet dem billigt i dag

Nå, men altså. Vi skal på efterårsferie i år. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Alt går jo i den rigtige retning med Corona og restriktioner. Jeg tjekker hver dag tallene for smittede og vaccinerede. I Danmark, men også i nogle europæiske lande. Og jeg kan se, at nogle af de lande, som mange mennesker betragter som lidt uduelige til at administrere og tackle corona-krisen, faktisk klarer det mindst lige så godt som Danmark.

Grækenland

Et af de lande er bl.a. Grækenland. Pudsigt nok. Vi har jo hørt meget om korruption, uduelige regeringer og en kæmpe gæld, som har kostet mange skattekroner – også for os.

Men jeg ser faktisk, at der god fremgang i den græske økonomi – corona-krisen til trods – jeg ser også, at de har formået at nedbringe gælden. Og nu hvor de har været på de internationale finansmarkeder i mere end 2 år, har de faktisk bevist, at de er troværdige. Lige nu! Så ja, jeg er interesseret i at lære det land at kende meget bedre. De har været i økonomisk krise i 10 år – og bum lige ovenpå, så løb de ind i coronakrisen. Det har været 12 – 13 meget svære år for et land, som for mig er totalt ukendt.

Billige rejser til Grækenland

Vi skal derfor til Grækenland til efteråret. Ingen tvivl om det. Jeg har derfor sat min ældste datter til at lede efter rejser til Grækenland til efteråret. Gerne i efterårsferien. På det tidspunkt er der jo stadigvæk lunt dernede i det sydøstligste hjørne af Europa. Og ja, jeg har da også hørt og læst meget om grækernes gæstfrihed. Og den smukke natur. Og ja, er der ikke noget med, at man siger, at de gamle grækere opfandt demokratiet? Det bliver spændende at opleve Grækenland. Lære nogle grækere at kende – og så selvfølgelig bliver det skønt at få lidt sol og varme i oktober, når alle andre må finde sig i regn og rusk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *