Kategorier
Diverse Hus & bolig

Myrer indendørs – kan man gøre noget ved det?

At have myrer indendørs og stå op til et køkken som er sort af myrer er bare ikke sjovt. Men kan man gøre noget ved myrer indendørs?

At have myrer indendørs og stå op til et køkken som er sort af myrer er bare ikke sjovt, det er frustrerende, ulækkert.
Det er absolut ikke synet af et køkkenbord og skuffer der er levende af myrer man har lyst til at se som det første inden man har fået søvnen ud af øjnene og fået sin morgenkaffe. Det er bare en skidt start på dagen.

Vi har nu gennem længere tid døjet med myrer – ikke bare en enkelt engang imellem, men i så voldsomt et omfang, at det var været mere eller mindre uoverskueligt.

Handler det om rengøring?

Selvom vi har gjort hvad vi kunne for at der ikke skulle være noget der kunne tiltrække myrer, ja så har de alligevel fundet vej. Og det er ikke småting vi har gjort:

  • Sørget for der ikke lå brødkrummer i skufferne
  • Alle madvarer har været pakket ind i lufttætte poser
  • Køkkenbord og overflader er tørret af flere gange om dagen
  • Ingen madvarer har stået fremme
  • Køkkengulvet er fejet og vasket ofte

Skal man bruge myregift?

Sådan helt generelt, så er vi ikke meget for at bruge gift, men man må så også nogle gange bare erkende, at det nok er sidste udvej, og det har det været i vores tilfælde.

Vi har dog også måtte erkende, at det myregift man har kunne købe i byggemarkeder og andre steder, bare ikke har haft den helt store virkning.

F.eks. har myrelokkedåser har den helt modsatte virkning, at de steder hvor de stod, ja der var der ingen myrer – i stedet var de i alle andre skuffer og skabe.

Vi har også haft vandet udendørs rundt om huset i forsøget på at komme dem til livs, men igen uden held.

Myrer indendørs i skuffer
Myrer indendørs i skuffer

Professionel hjælp til myrer indendørs

Nogle gange, så må man ty til professionel hjælp – de professionelle skadedyrsfirmaer bruger nogle midler som bare er langt mere effektivt end det man som privatpersoner kan købe – også når det gælder myrer indendørs.

Vi fik sprøjtet mod myrer rundt om alle paneler og under skabene samt vandet rundt om hele huset langs soklen.

Allerede næste dag kunne vi se effekten af behandlingen, og selvom vi engang i mellem lige så en enkelt myrer som var ude og spejde efter mad, så var det til at

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *