Kategorier
Diverse

Libresse bind og trusseindlæg

Alle kvinder kender om muligt til den ubehagelige følelse det er, ikke at føle sig helt sikker, når man har sin menstruation. Du kender måske endda til det med at tænke en ekstra gang over, hvilket tøj du tager på under din menstruation, af frygt for at bløde igennem tøj, hvor det vil være ekstra synligt. Libresse er et af de brands, der i den grad ved noget om både komfort, sikkerhed og hygiejne, når det kommer til menstruation og underlivet generelt. Så vil du føle dig sikker og godt tilpas under din menstruation, så kan du trygt lade Libresse hjælpe dig.

På medlemssiden Luxplus.dk kan du finde mange Libresse produkter endda billigt. Luxplus leverer din bestilling allerede inden for 1-2 dage, så du lynhurtigt kan få dine bind, trusseindlæg eller andre Libresse produkter hjem. Og som ekstra bonus får du de første 30 dage helt gratis, når du melder dig ind.

Libresse bind og trusseindlæg

Med Libresse skal du ikke begrænse dig til at bruge bestemte trusser eller kun gå i mørke eller løse underdele under din menstruation. Libresse har nemlig udviklet både bind og trusseindlæg, som passer perfekt til både almindelige trusser og g-strengs trusser. Libresse har derudover også udviklet mange forskellige varianter, som passer til de forskellige faser under din menstruation. Eksempelvis kan du få bind med en effektiv sugeevne, som sikrer dig den ultimative beskyttelse under blødningen. I slutningen af menstruationen vil du om muligt opleve at du ikke har nær så stort et behov for et decideret bind, men i stedet kan nøjes med et trusseindlæg. Libresse har eksempelvis skabt de små smarte trusseindlæg som du uden besvær kan have med i tasken, så du altid kan føle dig sikker og ikke mindst hygiejnisk.

Intimservietter fra Libresse

Apropos hygiejne så finder du på Luxplus også de super smarte vådservietter, som du kan bruge i løbet af dagen, hvis du har brug for at friske huden op. Har du ikke mulighed for at tage et bad, når du føler behov for at blive frisket op, så er de smarte intim vådservietter perfekte til dig. Du kan nemt have disse servietter med i tasken og bruge dem ud gennem dagen, så du altid kan føle dig ren og godt tilpas.

Alle produkter fra Libresse er generelt udviklet til at tilpasse sig kroppen på den bedst mulige måde, så du får så behagelig en oplevelse som muligt, når du bruger produkterne.

Libresse – bæredygtige bind og trusseindlæg


Hos Libresse er bæredygtighed noget de ønsker at efterleve og tage seriøst. Brandet tager ansvar, når de udvikler nye produkter og ønsker at værne om naturen og dens ressourcer. Du kan derfor som forbruger have en god fornemmelse i kroppen, hver gang du handler Libresse produkter.

Som kvinde skal man igennem rigtige mange menstruationer i sit liv, så hvorfor ikke gøre det til en behagelig oplevelse, hvor du aldrig skal bekymre dig eller føle dig usikker i din egen krop. Se udvalget af Libresse på Luxplus og bestil de skønne produkter med store besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *