Kategorier
Diverse

Billige vielsesringe er OK

Vi har været kærester i godt et halvt år Malene og jeg, og vi har nu valgt at flytte sammen, for vi er vist begge helt sikre på, at vi gerne vil hinanden også på langt sigt. Vi har begge to et forlist ægteskab bag os, men denne gang tror jeg nu nok, at i hvert fald jeg har fundet den helt rigtige.

Malene er temmelig romantisk anlagt, men det har jeg bestemt ikke noget imod. Jeg synes tvært imod, at det er sødt, når det handler om en kvinde. Selv går jeg ikke så meget op i de udstyrsdetaljer, som hænger sammen med romantik, men det gør Malene.

Det er helt klart også derfor, at hun forleden dag begyndte at tale om forlovelsesringe. Jeg vil jo gerne mindes om dig mange gang om dagen, sagde hun med det sødeste smil. Hun nævnte også, at i sit første ægteskab fik hun først en ring på fingeren ved selve brylluppet, men der havde været tale om temmelig billige vielsesringe, for de havde ikke så meget at gøre godt med, når det handlede om økonomi.

For Malene vil den helt rigtige fremgangsmåde være, at vi nu forlover os og viser vores forlovelse frem for omverdenen ved at bære ringe som symbol på vores kærlighed. Jeg har nævnt for hende, at en forlovelse jo ret beset er et gensidigt løfte om, at vi også på et senere tidspunkt vil gifte os.

Jamen, vil vi da ikke det, spurgte Malene med et anstrøg af forskræmthed i blikket.

Jeg følte mig fanget i mit eget net. Det gjorde nu ikke så meget, for jeg er faktisk helt sikker på, at jeg gerne vil giftes med Malene, og nu var jeg jo nærmest nødt til at sige det til hende, og det kunne selvfølgelig nemt opfattes som et direkte frieri.

Hvad gør man i den her situation, spurgte jeg mig selv i tankerne, for jeg havde bestemt ikke lyst til, at Malene skal tvivle på min kærlighed. OK, man skal lytte til sine mavefornemmelse, tænkte jeg, og den går ud på, at jeg gerne ser Malene som min kone. Det er jo hende, jeg vil have til min vielse!

Så jeg tog en stor beslutning, faldt ned på knæ og spurgte Malene, om vi ikke bare skulle droppe forlovelsen og gifte os hurtigst muligt. Jeg havde hverken blomster eller andet til at pryde den højtidelige lejlighed, jeg pludselig og uventet befandt mig i. Men det generede heldigvis ikke Malene. Hun ville i øvrigt ikke have kunnet få øje på en buket blomster gennem det væld af tårer, der sprang ud af øjnene på hende.

Hun tog sig lidt sammen og kiggede mig direkte i øjnene og hviskede bare et ja.

Bagefter tænkte jeg, at på den måde fik jeg gjort vores forlovelsesringe billige – meget billige endda, for nu skal de jo slet ikke købes. Til gengæld skal vi have et par rigtigt flotte ringe på til vores bryllup, selv om vi er enige om en borgerlig vielse.

Vi har aftalt, at vi sammen skal gå ud og kigge på bryllupsringe, så vi får nogle, vi begge kan lide.

En kommentar til “Billige vielsesringe er OK”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *