Kategorier
Fritid & hobby

Gode julegaveideer

Efteråret er så småt på vej ind over os, og vi kan ikke komme udenom, at den søde juletid også nærmer sig. Inden længe vil reklamerne fra supermarkederne bugne af gør-det-selv strik med nisser og rensdyr, og de første ”køb dine julegaver tidligt” annoncer vil også snart vise sig.

Selvom det kan virke irriterende med de mange påmindelser om jul, før december måned har meldt sin ankomst, kan det dog ikke skade at begynde at overveje julegaveønskerne. Man vil før eller siden blive anmodet om at forfatte en ønskeseddel, så hvorfor ikke være ude med tankerne i god tid og rent faktisk formulere en velovervejet ønskeseddel? Har du alligevel brug for lidt inspiration til ønskesedlen, følger her nogle gode ideer.

Tassimo kaffemaskine
Først var der Senseo fra Phillips, så kom Dolce Gusto fra Nescafé og nu har Bosch introduceret den nyeste Tassimo kapsel-kaffemaskine. Tassimo er æstetisk i sit design samtidig med, at den gør det muligt at brygge mange kopper kaffe hurtigt efter hinanden. Smagsvarianterne er mange, og du kan blandt andet brygge en kop velsmagende Maribou kakao. Tassimo fås i flere størrelser og forskellige farver, så hvis du er vild med hurtigbryggede og velsmagende varme drikke, så er dette et oplagt ønske.

Nyt læsestof
Et andet klassisk julegaveønske er bøger. De fleste mennesker kan lide at læse enten fag- eller skønlitteratur, men det er de færreste, der selv investerer i læsestoffet. Kan du godt lide at læse, kan det derfor være en god idé at følge med i nye publiceringer og se, om der ikke skulle være en bog eller to, som falder i din smag. Du kan finde en liste over nye bøger eller bestsellers online hos de fleste boghandlere. Finder du en bog, som du godt kunne tænke dig, kan det være en god idé at se, om prisen er bedre hos en online forhandler. Bestsellers er ofte udsolgte i butikkerne, og det kan være frustrerende for dem, som skal finde gaven til dig.

Oplevelsesgavekort
Føler du i bund og grund, at du har alt det, du skal bruge? Så kan det være, du skal overveje at ønske dig et oplevelsesgavekort i julegave. Du kan finde gavekort til oplevelser i mange forskellige prislejer, og du kan også vælge imellem forskellige temaer. Er du og kæresten/ægtefællen i tvivl om, hvad I skal give hinanden, kan et fælles oplevelsesgavekort også være en rigtig god gave.

Adopter et dyr
Inden du begynder med for mange undskyldninger om pelsallergi, dårlig tid til at passe dyret og for lidt plads, så er det ikke et dyr, du selv skal holde. Tanken om at adoptere et dyr er også til dem, som synes, at de har det hele. Mange dyrevelfærdsorganisationer gør det muligt for folk at adoptere en panda, en orangutang, en gorilla eller en anden truet dyreart. Hver måned støtter du med et beløb, som er med til at støtte op om bevaringen af den truede dyreart. Du vil med andre ord gøre en god gerning, og hvilket bedre tidspunkt at gøre det på end til jul, som er kendt som hjerternes fest?

En kommentar til “Gode julegaveideer”

Kapselmaskinen er helt sikkert et godt ønske, jeg har en nespresso maskine og det er bare dejligt at det er så nemt at lave en kop kaffe!.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *