Kategorier
Diverse

Find flybilletter til Tel Aviv

I næste uge skal jeg til Tel Aviv. Det bliver spændende. Det er i forbindelse med en udstilling, hvor skolen, jeg arbejder på, deltager. Vi skal afsted med 10 studerende, som skal fremlægge de projekter, som er blevet udvalgt til udstillingen. Da jeg har været vejleder for 5 af projekterne, mente vores afdelingsleder, at det er rimeligt, at jeg skal med. Jeg har aldrig været i Israel. Egentlig har jeg heller ikke tænkt på at tage dertil.

Billige billetter til Tel Aviv

Jeg har rejst en del i Tyrkiet, men ikke længere ind i Mellemøsten, så det bliver interessant.
De studerende har fundet billige flybilletter til Tel Aviv i Israel. De fortæller mig, at de synes, det er helt absurd, at det kan tage så lang tid at komme dertil. Helt op til 10 timer, med ventetider. De billigste billetter, de har fundet, går via Istanbul. De koster det halve af, hvad den hurtigste billet koster. Vi er nødt til at holde et møde og beslutte os for, hvor meget vi vil – og kan – betale for flybilletterne. Der er nogle af de studerende, som ikke har pengene til at komme med. Vi skal være væk i en uge.

Vi mødes alle sammen og får en snak om sagerne. Udstillingen starter om onsdagen, så nogle af de studerende foreslår, at vi tager de billigste flybilletter til Tel Aviv, men sørger for, at vi får et godt, langt stop i Istanbul, så de for chancen for at se lidt af den by også. Ok, hvis vi kan komme afsted mandag morgen og være i Tel Aviv onsdag morgen, så er det fint med mig. Jeg vil da gerne tage dem med på en gåtur i Istanbul, som jeg kender temmelig godt. Jeg beder de studerende om at finde ud af, hvad de vil, og så booke billetterne, som de bliver enige om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *