Kategorier
Læst & hørt

Gymnordic

Gymnordic skal du altså lige se nærmere på – sådan lød den besked, jeg fik far en af mine venner for nylig. Han mente, at der var noget at lære af hele den forretningsmodel, som Gymnordic har gennemført på nettet. Og noget er der nok om snakken. Firmaet Gymnordic er egentlig svensk baseret, men de har rigtig mange kunder i Danmark, og de har da også en Facebook side: Gymnordic. Og faktisk er de til stede på nettet på flere sprog.

Naturligvis er de der på svensk: Gymnordic Sverige – men faktisk er det ikke så meget spredningen af deres forretning, der er interessant. Det er mere det setup, der ligger som fundament under Gymnordic.

Egen læge tilknyttet Gymnordic

Gymnordic har deres egen læge, som er en kvinde, der er kendt blandt fitnessfolket – Norah Josephsen. De kalder konceptet for Gymdoktor, og det er faktisk meget tillidsvækkende, at en butik med kosttilskud, proteinpulver og den slags har en læge, der overvåger både produkter og deltager i debatten samt svarer på spørgsmål fra kunderne.

Der er vist nok ikke andre butikker med kosttilskud på nettet, der har sin egen læge tilknyttet?

Norah er udannet læge i 2009 og arbejder i den øvrige fritid med fotografi og webdesign. Hun er 2 x verdensmester som 2 x danskmester indenfor en af de mange fitness kategorier.

Proteinpulver, slankepiller og andet

Det er altid en god ide at have styr på, hvad man spiser – og med kosttilskud som for eksempel proteiner og den slags, er det nu meget betryggende at have en læges ord for, at tingene er i orden. Og det må vi jo gå ud fra, de er, når lægen siger god for dem. Norah har i øvrigt sin egen blog på http://www.norah.dk/

Gymnordics shop har naturligvis alt, hvad der hører til i sådan en shop – og designet er faktisk ganske nydeligt:

Det betryggende er, at Gymnordic også har gjort en masse ud af at forklare om de enkelte produkter og deres anvendelse – samt at besvare de spørgsmål, som folk har til brugen af produkterne.

Ingen doping hos Gymnordic

Jeg kan også godt lide, at produkterne er garanteret frie for dopingsubstanser. Gymnordic sender løbende produkterne til Eurofins til test af indholdet. Doping er noget snavs, og den løbnende test sikrer Gymnordics kunder ordentlige varer.

 

Nuvel – jeg bruger ikke selv kosttilskud, men skulle jeg købe proteinpulver eller den slags, ville jeg nok foretrække at købe det hos Gymnordic.

En kommentar til “Gymnordic”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *