Kategorier
Diverse

Tur til New York – Ser fem til endnu en tur derover

Jeg har været så heldig at jeg skal en tur til New York, denne gang er det dog sammen med familien. Jeg har et arbejde hvor jeg rejser en del, og er derfor så heldig at opleve meget af verden når jeg kommer rundt. Der er dog typisk ikke tud til at se meget når jeg er ude, men det er dog altid sådan, at der skal være tid til en lille tur rundt i byen om dagen, og så skal der også være plads til en gåtur en aften. Jeg har derfor været rigtig mange steder, men jeg har ikke oplevet alle de ting der er at se de enkelte steder, men jeg får dog en klar fornemmelse af, hvilken steder jeg har lyst til at rejse til igen.

New York er klart et af de steder hvor jeg altid nyder at komme tilbage til., Jeg har derfor valgt at inviterer min familie med derover en tur, for jeg synes også de skal have muligheden for at opleve denne enestående storby. Min kone og mine børn har endnu ikke haft muligheden for at opleve New York, men jeg er helt sikker på, at de vil blive lige så vilde med den by som jeg, for helt ærlig kan kan andet ? Jeg har efterhånden overnattet på mange forskellige New York hoteller, og jeg har da også klart fået mine hoteller hvor jeg plejer at overnattet. Netop hoteller i New York var de første mange gange jeg var i New York noget af det sværeste at bestemme sig til, for udvalget er enormt, og derfor kan det tage noget tid, at kigge alle de forskellige muligheder igennem.

Jeg har gået en del og tænkt over, hvad jeg skulle vise dem i New York, for det er alligevel kun en uge vi skal være derover, og New York er stor nok til at bruge en måned i, og så stadigvæk ikke have tid til at se det hele. Jeg har dog besluttet mig for, at det skal være den klassiske rundtur rundt til de mange forskellige attraktioner der findes i byen, og så må jeg bare håbe på, at jeg når at vise dem alle de ting jeg kunne tænke mig. Jeg har dog en klar idé om, at jeg vil sidde mig ned på forhånd, for at får turen til New York helt planlagt. På den måde føler jeg mig mere sikker på, at jeg ikke glemmer nogle af de ting jeg kunne tænke mig de skal se.

Hvis du læser dette, og endnu ikke været i New York, så skulle de tage og bestille en flybillet derover. Flybilletter til New York koster ikke så meget mere. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er din flybillet der koster mest når du skal til New York, for desværre er hoteller i New York dyrere end du kender det fra fx. Tyskland, hvor hoteller ikke koster så meget. Husk dog bare på, at en tur til New York det er noget din familie vil huske for altid, og det må også siges at være meget værd.

Husk lev livet så længe du lever

 

En kommentar til “Tur til New York – Ser fem til endnu en tur derover”

Nej mand, hvor vil jeg gerne prøve at besøge NY. Det må være fantastisk at mærke stemningen i en million by med så mange iværksættere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *