Kategorier
Set & sket

Var på ferie i Sydfrankrig sidste sommer

Jeg har lyst til at fortælle lidt om min sommerferie sidste år. Det er egentlig ikke fordi selve rejsemålet er noget specielt, for der er rigtig mange der tager til Sydfrankrig sidste år. Der er var lidt speciel i forhold til de andre gange jeg har været i Sydfrankrig, det var stedet eller rettere ferielejligheden og omgivelserne omkring den.

Jeg og min familie holder meget af at rejse til Sydfrankrig. Det er ikke så varmt som fx. sydspanien, Tyrkiet eller Grækenland, hvilket tiltaler os meget, for det er til at holde ud i Sydfrankrig. Det skal dog ikke forstås sådan, at det ikke er varmt, for der må de endelige ikke tage fejl, for det er rigtig varmt.

Vi valgte at leje en ferielejlighed i Sydfrankrig privat på en hjemmeside vi fandt lidt tilfældigt på nettet. Vi har ikke før prøvet at leje en privat ferielejlighed, men vi snakkede med damen der havde lejligheden i telefonen inden vi lejede den, og hun virkede rigtig troværdig, så vi valgte at bestille lejligheden, selvom det måske lidt lå i baghovedet, at vi ikke var klar over, om vi ville stå i Sydfrankrig uden tag over hovedet. Vi fik betalt depositum, og cirka 3 uger inden vi skulle afsted på sommerferie, der kom en nøgle ind af døren med posten, og så blev vi da lidt mere rolige. Jeg kan dog rolig sige, at vi på ingen måde blev skuffede da vi ankom til vores ferielejlighed i Sydfrankrig. Den ligger placeret direkte på stranden og det eneste der ligger placeret mellem lejligheden og Middelhavet, det er en flot have og en lækker pool. Hvis du endnu ikke ved hvor din sommerferie skal gå hen, så kan jeg varmt anbefale dig at leje denne ferielejlighed i Sydfrankrig

Vi synes der er lidt langt at køre til Sydfrankrig, så nå vi tager derned på sommerferie, så vælger vi typisk at købe en flybillet, for så kan ferien starte allerede når man kommer derned. Hvis man vælger at køre som vi også har gjort, så er der cirka 1900 km. fra den sønderjyske grænse, og man skal nok regne med, at turen tager en 18-22 timer, det afhænger lidt af trafikken. Hvis man vælger at køre, så kan det være en rigtig god idé at tage en overnatning, for det er langt at køre i et hug. Der findes mange billige flybillet derned, og hvis du kommer fra Jylland, så er det oplagt at søge på flybilletter fra både Billund, men også Hamborg er oplagt. Hvis du bor i Jylland, så er det nemlig billigere at køre til Hamborg frem for at tage til København og flyver derfra. Det plejer at være sådan, at flybilletter er samme pris eller lidt billigere fra Hamborg set i forhold til København.

Vi har svært at at undvære en bil på vores ferie, så vi vælger at bruge billeje Nice på vores ferie, for dels så kan det godt være meget bøvlet at komme fra lufthaven til ferielejligheden i Sydfrankrig, og dels så har i muligheden for at besøge nogle vinslotte og tage på nogle udflugter når i lejer en bil, så det vil jeg anbefale hvis i flyver derned.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *