Kategorier
Job & karriere

Hundekurv – Kan man leve af at sælge det ?

Jeg havde aldrig nogen sinde drømt om at jeg skulle komme til at sælge hundekurve, og det hele kom da også lidt som en tilfældighed.

Jeg har taget den helt klassiske handels vej, folkeskole, almindelig handelsskole derefter i lærer mens jeg læste på handelshøjskolen ved siden af. Specielt perioden på handelshøjskolen sammen med et almindeligt arbejde, det må jeg sige var en rigtig hård periode, men jeg kom igennem det, og det er jeg rigtig glad for den dag i dag.

Jeg synes det er rart at have en god basis viden indenfor mange områder, så det er kommet mig meget til gavn siden dengang. Det er dog efterhånden ved at være mange år siden jeg jeg læste. Den gang havde jeg en drøm om, at jeg skulle være sælger af et eller andet helt almindelig produkter, og havde slet ikke regnet med at jeg en dag skulle komme til at sælge hundekurve. Det hele startede da også meget almindelig, men så kom finanskrisen pludselig en dag og så var det slut med mit lønmodtager job som sælger. Jeg havde set det komme så det kom ikke så meget bag på mig, men uanset hvor meget man forbereder sig på at det måske ikke er et job man har mulighed for at beholde, så er det ufattelig hårdt at blive fyret alligevel. Det var et job jeg var rigtig glad for, og det var første gang jeg nogensinde var blevet fyret. Der gik derfor lidt tid inden jeg kom helt ovenpå igen.

Pludselig en dag hvor jeg sad og søgte på nettet efter hundekurv, så jeg jeg dog en idé. Det slog mig lige pludselig, at de sider der solgte hundekurv de faktisk ikke var særlig gode, så kom tanken om, at det kunne jeg da gøre meget bedre selv. Jeg havde dog slet ingen erfaring med salg på nettet, og jeg vidste ikke særlig meget om hundekurve. Jeg har heldigvis altid haft meget gå på mod, så derfor tænke jeg bare for mig selv, at det skulle jeg da nok finde ud af. Jeg bruge naturligvis nettet til at undersøge en masse om emnet, og der gik da heller ikke så lang tid, inden jeg torede jeg vidste alt både om hundekurve og det at sælge noget på nettet. Jeg fik kontakt med en god designer af en webshop, og vi havde et rigtig godt samarbejde, så det tog ikke så lang tid at få designet og lavet alt programmering til vores nye webshop med hundekurve. Jeg var vildt godt tilfreds med resultatet, og jeg havde i mellemtiden fundet nogle gode leverandører af hundekurv, så derfor gik der ikke så lang tid inden jeg var klar til at åbne for salg. Det hele gik lidt langsom i starten, men ret hurtig så begyndte der at komme ret mange kunder der alle sammen skulle have nogle gode hundekurve.

Den dag i dag der lever jeg så af at sælge hundekurve – Så ja det kan man godt leve af at sælge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *