Kategorier
Diverse

Hvad skal man ønske sig?

I anledning af at jeg om få uger fylder år, er mine venner begyndt at spørge ind til mine ønsker. Da jeg fylder rundt, har jeg besluttet at holde en mellemstor fest, og derfor føler vennerne vel, at de bør komme med et eller andet. Jeg har flere gange sagt, at jeg ikke ønsker mig noget, men de bliver ved at spørge, og derfor har jeg nu lavet en liste over ting, jeg ønsker mig.

Jeg ved, at mange mænd har det ligesom jeg. Derfor har jeg valgt at dele mine ønsker her på siden. Til inspiration og hjælp til mine kønsfæller, der måtte stå i samme situation. For bedre at kunne komme i tanke om ønsker, lavede jeg tre overkategorier på et stykke papir, og begyndte så at skrive alt ned, jeg kom i tanke om. Herunder finder du min foreløbige ønskeliste:

Elektronik

iPod: Jeg har flere gange misundet min nabo, som altid har ørepropper i, når han slår græs. Selvom jeg efterhånden har vænnet mig – og lært at slappe af til larmen fra gæsslåmaskinen, kunne det da være dejligt at kunne lytte til musik, lydbøger o.lign., mens man laver havearbejde. Jeg ved, at der findes mange modeller, der sikker kan alt muligt forskelligt. Min skal blot kunne spille musik.

Printer: I tror mig sikker ikke, når jeg siger det, men jeg har faktisk aldrig ejet en printer. Som regel kan jeg benytte en af printerne på arbejdet, men det ville da være rart ikke altid at skulle maile mine dokumenter til arbejdscomputeren for at kunne printe ud næste dag på arbejdet. Jeg ved, at printere fås meget billigt, og siden jeg kun printer sort/hvid, nøjes jeg gerne med een til en rimelig pris.

Salt- og peberkværn: Jeg ved ikke hvem der har lavet dem, men for kort tid siden så jeg hos nogle af mine gode venner, at man kunne få salt- og peberkværne med en lille elektrisk motor. For at få salt ud af kværnen, skulle man blot vende den på hovedet – så kværner den selv salt/peber. Rigtig smart, hvis man har gamle forældre med dårlige håndled.

Til haven

Hæksaks: I tre år har jeg lånt mine kære naboers hæksaks, når der skulle klippes hæk. Det fungerer udemærket, men nu er det vist tid at få sin egen. Ligesom det gjalt med ovenstående elektronik, har jeg ingen særlige krav til saksen, end at den kan hjælpe mig med at få bugt med hækken.

Terrassevarmer: Naboen og jeg deler gerne en øl eller to på terrassen, når mørket falder på. Selvom den danske sommer ganske vist er herlig, er det ikke altid, at man kan holde varmen, når man sidder stille. En lille terrassevarmer, der kan kaste lidt varme af sig omkring mit lille havebord kommer derfor også på listen. Priserne for gasflasker er efterhånden så høje, at en elvarmer måske bedre kan betale sig? Alternativt må min gamle termojakke klare en sæson mere…

Bålfad: Dette er et alternativ til ovenstående. Jeg har flere steder set, at man kan få en slags fad af stål, man kan lægge brænde eller kul i for opvarmning af terrassen. Jeg ved ikke, hvad de koster, eller hvor, de kan købes, men falder i over sådan et, er der er plads klar på min terrasse.

Dolk: For ganske nylig viste en god ven mig, at han havde fået en dolk med hans navn graveret på sig. Udover navnet, var dolken endda hjemmelavet – og dermed super personlig.

Til huset

Billeder/malerier: Jeg får så tit at vide af familie og venner, at der mangler noget på mine hvide vægge. Jeg har ikke selv den fjerneste idé om , hvad der passer til mine væg og min stil. Har I forslag eller idéer til billeder eller malerier, tager jeg derfor hjertens gerne imod. Ikke nogle mørke, dystre farver. Det skal være lyst og friskt.

Kaffemaskine: Selvom jeg holder meget af min nuværende kaffemaskine, er det vist på tide at få en ny. Jeg ønsker mig een af dem, der kan lave al mulig forskellig slags kaffe ved hjælp af små patroner. Som regel drikker jeg ikke mere end en kop eller to ad gangen, så det behøver ikke være en stor, fin een.

Tæppe til lænestolen: I weekenderne tager jeg mig gerne en god lur midt på dagen i min lænestol. Har jeg ikke lige fået tændt for brændeovnen eller varmen, kan det somme tider være lidt koldt, og derfor ønsker jeg mig også et godt, gammeldags slumretæppe. Et, der kan tåle, at hundene lægger sig på det.

Af Karl

Voksen mand med lyst til livet, interesse for sport & motion og masser af gode minder i rygsækken. Fortæller om rejser, madlavning og livet som mand. Kommer fra Midtjylland, hvor jeg bor i et dejligt parcelhuskvarter med mine to hunde. Når jeg ikke blogger her på siden, arbejder jeg som landpost i lokalområdet.

En kommentar til “Hvad skal man ønske sig?”

Super at du deler din ønskeliste – jeg har virkelig også selv svært ved at finde på ønsker til min fødselsdag, men der var da et par bud jeg lige vil stjæle. Kunne især godt bruge en salt og peberkværn, dem vi har ligenu er ufatteligt ringe! (jeg elsker og lave med)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *