Kategorier
Tøj & mode

Livsstil og inspiration på spidsen

I de næste to uger skal jeg være græsenkemand. Det har jeg faktisk ikke noget imod, for det kan nu også være rart en gang imellem kun at have sig selv at tage hensyn til. Men anledningen er nu alligevel lidt trist, for det er sådan, at min kone har taget to ugers ferie for at besøge sin søster og hjælpe hende i gang med et nyt liv.

Min svigerinde fik for noget tid siden konstateret en truende kræftsygdom, og hun skulle igennem et langt og belastende behandlingsforløb med kemoterapi af den tunge slags. Hun, der altid har været meget forfængelig og er gået ekstremt meget op i sit udseende, mistede sin flotte hårpragt, og også på anden måde er hun kommet til at se ældre og mere hærget ud af behandlingen.

Men nu er hun ovre det og har fået meget opmuntrende prognoser fra lægerne, der anser hende for at være helt kureret. Men psykisk har hun det svært – ikke mindst med sit udseende. Det er derfor, min kone nu rejser over til hende for at sætte noget skub i hende og hjælpe hende med at komme til at se bedre ud igen.

Min kone har lagt store planer med hensyn til min svigerindes udseende. Hun har på forhånd kontaktet en salon i København, hvor hun vil tage sin søster med hen for blandt andet at udstyre hende med en midlertidig paryk, indtil hendes eget hår vokser ud igen. Min kone har det seneste par uger studeret alt hvad hun kunne komme i nærheden af med hensyn til mode og livsstil, så hun er klædt på til at vejlede sin søster.

Jeg har måttet lægge øre til en masse snak om tendenser i hårmoden, for min kone har en helt fast overbevisning om, hvilken type paryk der vil klæde hendes søster. Hun har endda sat sig ind i de forskellige muligheder for at vælge hårfarve på parykken.

Samtidig har hun købt en større stak modemagasiner med henblik på at være helt opdateret på tøjmoden. For hun er fast besluttet på, at en stor del af søsterens garderobe skal udskiftes. Ikke fordi det er nødvendigt, men – som min kone siger – der er ikke noget, der kan bringe kvinder i bedre humør end at gå ud og købe en masse nyt tøj. Nåh ja, det vidste jeg da vist godt i forvejen!

Så i morgen rejser min kone af sted fuld af inspiration til et nyt liv for sin søster, som har været alene de seneste syv år, efter at hendes mand omkom ved en tragisk ulykke. Det er nok også hendes status som single, der har fået hende til med kyshånd at tage mod min kones tilbud om at komme i 14 dage.

Og så har jeg forresten foreslået, at min svigerinde tager med min kone hjem efter de 14 dage, så hun kan slappe af her nogle få dage. Egentlig er jeg temmelig spændt på til den tid at se hende efter et par ugers arbejde med hendes udseende.

Hun har købt en helt ny og meget smart motionscykel, som hun venter sig en del af faktisk.

En kommentar til “Livsstil og inspiration på spidsen”

Det er naturligvis en trist ting at hun har haft kræft, men dejligt at lægerne siger at hun er kommet over det (fysisk). Hun er heldig, at have en søster som din kone, der vil tage sig så godt af hende.

Hans Eriksen, Skibby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *