Kategorier
Set & sket

Make up

Hej jeg hedder Dorte og jeg har en historie fra det virkelig liv, som jeg synes jeg vil dele med jer. Ud fra min overskrift, har i sikkert luret at min historie handler om make up. Jeg har altid været meget sart overfor min make up og det er da det værste der kan ske, hvis jeg glemmer min make up. Når vi flyver skal jeg altid have min make up i min håndtaske, selvom jeg nogle gange har været nødt til at lægge min mascara i kufferten, da denne kan være et våben, men fair nok, den er da ikke det værste at undvære.

Jeg har altid haft min make up i håndtaske for tænk en gang hvis min kuffert ikke nåede frem, skidt være med at jeg ikke har min bikini eller min lækre lille sorte kjole, bare jeg har min make up.

Men nå vi stod altså og skulle flyve en til tur til Malaga, en rigtig kærlighedstur og vi glædede os begge to. Indtjekning og hele cirkusset gik fint og vi kom godt ombord på flyet. Jeg havde sikret mig, at min make up var i tasken og inden vi landede ville jeg lige rette på min make up. Af uvisse årsager glemmer jeg min make up taske på toilettet, da jeg nok blev lidt panikslagen, for mens jeg var derud, fik alle besked om at sætte sig på deres pladser, og som sagt så gjort, vi var på godt vej til at lande.

Vi står glad og tilfredse af flyet og indsnuser den skønne duft, når du er kommet til en fremmed by og man bare ved man er på ferie. Vi henter vores bagage og haster ud for at få en taxi ligesom alle de andre der var med flyet, vi er heldige og køre fluks af sted, til vores lille lækre intime hotel.  Så sker det, jeg skal lige tjekke min make up og går fuldstændig op i en højere enhed, da jeg opdager min make up er væk. Tror først min make up er faldet ud i taxien og tvinger min stakkels kæreste efter taxien, det er jo umuligt, men han gør et ihærdigt forsøg.  Jeg roder alt igennem og er grædefærdig, tænk min make up er væk, hvordan skal jeg da kunne holde en ferie, uden make up.

Kan godt forstå i dag at min kæreste synes jeg var noget mærkeligt, herre gud som han sagde det er jo bare make up. Bare make up skal man ikke sige til mig, det er en del af mig og er du klar over hvor lang tid det har taget, at finde de helt rigtige produkter, var mit svar. Ferien var ødelagt for mig, på grund af min egen fejl, glemte make up i flyveren, men heldigvis tog min skønne kæreste mig med i det nærmest storcenter og jeg fik hvad jeg skulle bruge og vi endte også med, at vi havde en skøn ferie, selvom jeg manglede min faste følgesvend – min make up.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *