Kategorier
Tøj & mode

Moroccanoil – Det bedste hårprodukt jeg har prøvet

Jeg kan måske lige så godt sige det med det samme, og dem der kender mig de ved det allerede godt. Jeg indrømmer jeg jeg har brugt og prøvet rigtig mange forskellige hårprodukter, men det er klart Moroccanoil der er bedst i mit hår.

Der er mange der synes at jeg har lidt vanskeligt hår, og jeg vil meget gerne holde med dem. Når jeg står op hver morgen så ligner mit hår virkelig en kæmpe høstak, og tidligere der kunne det være meget svært for mig at få styr på den. Det var lige indtil jeg opdagede Moroccanoil. Jeg har igennem mange år af mit liv fået både farvet og affarvet mit hår, og der er nok ikke særlig mange der ikke er klar over at det er noget håret virkelig bliver skadet af. Som om det ikke var nok, så har jeg også dyrket konkurrence svømning på et højt plan, og derfor har jeg tilbragt rigtig mange timer i Klorvand, og hvis hårfarve og afblegning er hår ved håret, så skal jeg da lige hilse at sige at det samme gør sig gældende med klorvand. Man kan derfor roligt sige, at jeg igennem mit alligevel ret korte liv har været hår ved mit hår. Jeg har dog næste ved et tilfælde prøvet Moroccanoil og det er den løsning jeg har ledt efter i mange år.

Jeg har siden jeg stoppede med at dyrke konkurrence svømning prøvet mange forskellige hårprodukter. Mange var egentlig ret gode som fx. Redken Shampoo, men jeg brugt i flere år. Den gang jeg startede med at bruge det, der kunne jeg ret hurtig mærke at det hjælpe meget på mit hår, og derfor brugte jeg det i nogle år. Jeg syntes dog på et tidspunkt, at det ikke hjalp så meget på mit hår mere, og jeg havde problemer når jeg skulle sætte mit hår. Det var da her at en af mine veninder foreslog at jeg skulle prøve Moroccanoil. Jeg var ikke så meget for det til en start, for jeg havde bare tanken i mit baghoved, at tænk nu hvis mit hår ville vender tilbage til den periode hvor jeg svømmede, fordi der ville være en masse skadelige tilsætning til det, og nu havde det jo hjulpet mig meget at starte med at bruge Redken Shampoo. Jeg blev dog overtalt en aften hvor vi skulle byen, og det var så der jeg prøvede Moroccanoil for første gang. Mit hår blev virkelig flot den aften, men som aften skred længere og længere frem, så opstod der en tanke i mit hoved, og det var hvordan mit hår ville se ud dagen efter når jeg vaskede mit hår. Næste morgen da jeg vågnede, det kunne jeg næsten ikke vente med at komme ud og se mit hår, for ville det nu være helt ødelagt. Det kan da nok være at jeg blev positiv overrasket, for Moroccanoil havde virkelig hjulpet mit hår, og selvom det endnu ikke var blevet vasket, så kunne jeg bare se på det at det så meget mere sund ud. Det var sådan jeg prøvede Moroccanoil første gang – Har du endnu ikke prøvet det, så prøv at se om det har samme positive effekt på dit hår som det havde mit mit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *