Kategorier
Tøj & mode

Så er det kjole tid!

Billige festkjoler

Når jeg er sammen med minde veninder, så snakker vi rigtig meget om mode og stil. Når vi genforenes, så plejer vi lige at køre en runde, hvor vi hver især lige prædiker om de nye sko vi har købt, den nye kjole eller den nye fede taske der blev købt på tilbud i sidste uge! Det kan godt lyde som om at der lige skal blæres med vores nye modegejl, men tro mig, vi elsker alle at høre om de ting vi hver især har købt, fordi der er ALTID én som vil købe det samme. Men specielt, så går vi meget op i kjoler. I festkjoler specielt, da vi går meget i byen sammen. Vi handler tit tøj sammen, sidder derhjemme ved en computer når vi er sammen, og så finder kjoler. Forleden, da vi var hjemme hos mig, fandt vi en hjemmeside som hedder DressMe.dk, og derinde fandt vi billige festkjoler til ingen penge. Vi handler tit sammen og får det leveret sammen, og når vi så modtager tøjet som vi har bestilt, så finder vi catwalken frem, og går model for hinanden med vores nye modegejl, det er virkelig hyggeligt og jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal shoppe – Se alle de billige og smukke festkjoler her.

Billige kjoler

Alle piger elsker kjoler, og hvem vil ikke også kunne handle et sted hvor der er billige kjoler og hvor man kan spare mange penge? Der findes efterhånden rigtig mange webshops som sælger tøj. Og de kæmper alle om min opmærksomhed, men i sidste ende, må jeg jo vælge den webshop, som jeg synes tilbyder den rigtige kjole mig. Og til en overkommelig pris som jeg finder rimelig. Passer de krav ikke til mig, som webshoppen tilbyder, så finder jeg da bare en anden. Nogle gange føler jeg mig som prinsessen i Klods Hans-eventyret, hvor jeg kommer ind på en webshop, falder deres udvalg ikke i min smag, tænker jeg: ”Duer ikke, væk!”, og så hopper jeg videre til en ny side. Too bad for den webshop, så tjener de i hvert fald ikke noget på mig! Man kan lede længe hvis man vil finde en kjole til en billig prise, for webshopperne konkurrerer om min opmærksomhed og konkurrerer om at få MIG ind på deres side og handle hos dem. Men jeg er kræsen, og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste.

Smukke kjoler

Der er dog nogle måneder til at jeg skal til min søsters bryllup, men jeg går allerede med mange tanker om, hvordan min kjole skal se ud. Derfor sidder jeg tit, når jeg keder mig, og laver lidt research. Jeg googler smukke kjoler, og kigger i de webshops, som tilbyder det jeg søger. Tit finder jeg en kjole som jeg finder interessant, men da der er længe til, synes jeg at det er for tidligt at købe en kjole. Tænk nu, hvis jeg fandt en ny kjole i morgen, som bare er lige dét jeg ledte efter? Ej nej, jeg researcher i flere måneder op til begivenheden, og først et par uger inden, så går jeg for alvor i gang med at finde kjolen! Nogle gange, så dum og irriterende som jeg er, så kommer jeg alt for sent i gang med at finde kjolen, og derfor bliver stresset, og der er bare ikke noget værre end at måtte vælge en tilfældig kjole, fordi ellers når jeg simpelthen ikke at modtage den, prøve den, sende den retur, hvis den ikke lige passer mig osv osv. Puha, bliver helt stresset af bare tanken.. Må indrømme, at det er sket et par gange efterhånden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *