Kategorier
Tøj & mode

Smart tøj er vigtigt

Min bedste veninde, Lisbeth, blev skilt fra sin tredje mand for godt et år siden, og den gang var hun overbevist om, at nu var det slut med mænd – i hvert fald som faste partnere. Men Søren var nu også noget af en dum skid, må jeg indrømme, så jeg forstår godt, at hun droppede det dovne og rigeligt øldrikkende asen.

Men her for nogle uger siden var livet som single alligevel ved at blive for kedeligt for Lisbeth, og hun betroede mig, at hun havde oprettet sin profil på en datingside med det formål at finde en ny partner i sit liv. Lige siden har jeg faktisk set noget mindre til hende end normalt, for hun bruger en masse tid på at sidde ved computeren og chatte med mænd, som har vist interesse for hendes profil.

Det er jo dejligt uforpligtende, for man er reelt anonym, indtil man eventuelt beslutter sig for at give sig til kende overfor en mand, fortalte hun en dag.

Og så i går kom hun med smil i øjnene og fortalte, at hun nu havde aftalt en date med en fyr, som hun havde chattet med i over en uge. De havde brudt anonymiteten og talte nu i telefon sammen dagligt. Det var så blevet til en aftale om at mødes på en cafe og i første omgang bare drikke en kop kaffe sammen for at se hinanden lidt an.

Du må hjælpe mig med at finde det helt rigtig tøj, bad Lisbeth mig, for hun har altid gået meget op i sin påklædning og udseende i det hele taget. Det ville jeg gerne og foreslog, at vi gennemgik hendes garderobe, som efter min mening i forvejen er temmelig godt forsynet med smart modetøj.

Men nej, Lisbeth ville bruge den forestående date som anledning til at få sig noget nyt tøj, så hun bad mig tage med på bytur næste dag. Vi kiggede rundt på en masse butikker, og i udstillingsvinduet til en forretning med dametøj faldt mit øje på en enkelt, men smart kjole, som jeg mente ville klæde Lisbeth perfekt.

Det var hun ikke uenig i, så vi gik ind i forretningen for at kigge nærmere på den smarte sag i en diskret grå farve men med nogle stærkt blå elementer, som skabte en fin kontrast til det grå, så den så alt andet end dagligdags ud.

Inde i forretningen kom en ekspedient til hjælp, og hun roste os for valget af den smarte kjole, som viste sig at være en model fra Karen By Simonsen. Det kunne selvfølgelig godt ses på prisen, men Lisbeth var ligeglad, for det var ubetinget det helt rigtige valg for hende, så da det viste sig, at den sad perfekt på hende, købte hun den.

Jeg skal også have noget på fødderne, sagde Lisbeth, da vi kom ud fra forretningen med hendes nye kjole i en stor indkøbspose. Så vi stilede målbevidst hen mod en skotøjsforretning, hvor Lisbeth købte et par smarte damesko, der matchede hendes kjole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *